İşte bak ne kadar zormuş değil mi? İçinde beslediğin umutların başkaları tarafından katledilmesi ne kadar koyuyormuş insana.

Sen kafana göre racon keserken sağa sola sahte gülümsemeler saçıp şirin görünmeye çalışarak içindeki kiri arıttığını zannederken, bu sahte temizliğin karşılığını alacağını sanıyordun değil mi? İnsanların senin sandığın gibi ahmak olmadığını suratına tokat gibi çarptığında içinde hissettiğin sızıyı hiç bir zaman unutamayacaksın.

Kendi sahte imparatorluğunda bu büyük millete zulüm olarak hükmetmenin cezasız kalacağını sanıyordun değil mi? Şimdi sarayının tuğlaları kafana yıkılırken düşen tacını bok çukuruna çevirdiğin futbol bataklığında ararken anlarsın nasıl bir bataklık miras bıraktığını.


Sen elitlerin sofrasında tandır yerken hayat güzeldi değil mi? Şimdi anlarsın kaderine terkettiğin alt lig takımlarına yaptığın zulmün nasıl can yaktığını.


Eyyyy Altıntop efendi… Senin bize değil bizim sana ihtiyacımız vardı değil mi? Şimdi ardına vurulan tekme mabadını acıttığında anlarsın o sözle canımızı nasıl acıttığını. Sen şişmiş egonla ağzına doladığın süslü cümleleri millete lokum diye yutturmaya çalışırken, bu sahte güzellemelerini bir kaç yardakçından başka alkışlayan olmadığını öğrenirsin şimdi.


Veeeee eyyyy Montella… Ancak bu kirli düzenin yancısı olarak taşıyabileceğin Türk Milli takımı Teknik Direktörü ünvanını birilerine yaranmak için kullanırken keyfin yerindeydi değil mi? Şimdi anlarsın sen ve avenenin bizden çaldığı hayallerin ne kadar büyük olduğunu.


Siz hayal katilleri, bu saltanat hiç bitmeyecek sandınız değil mi? Şimdi kendi aranızda mesajlaşarak birbirinize anlatırsınız nasıl işin bu şekilde sonlandığını. Ama benden size tavsiye kendi aranızda konuşurken ByLock kullanmayın, kapiş…