ADÜ’den çay ambalajında çevreci proje
ADÜ’den çay ambalajında çevreci proje
İçeriği Görüntüle

Yenipazar İlçe Millî Eğitim Müdürü Serkan Akyol başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, ilçede faaliyet gösteren resmi ve özel eğitim kurumlarının yöneticileri katıldı. Toplantıda yeni eğitim öğretim yılı öncesinde okullarda yürütülen hazırlıklar kapsamlı şekilde değerlendirildi.

Toplantıda okulların fiziki ve idari hazırlıkları, eğitim öğretim süreçlerinin planlanması, okul güvenliği, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında gerçekleştirilecek çalışmalar, öğrenci başarısının artırılmasına yönelik faaliyetler, rehberlik hizmetleri ile okul-aile iş birliğinin güçlendirilmesi konuları ele alındı.

Yenipazar Da Yeni Egitim Ogretim Yili Hazirliklari Degerlendirildi 1788091502118 288299

Yeni eğitim öğretim yılı kapsamında yapılacak çalışmaların da değerlendirildiği toplantıda, okul ve kurum yöneticilerinin görüş ve önerileri alınarak hazırlıkların koordineli ve zamanında tamamlanması konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Serkan Akyol, yeni eğitim öğretim yılının Yenipazar eğitim camiası için sağlık, huzur ve başarı getirmesi temennisinde bulunarak okul ve kurum yöneticilerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yenipazar Da Yeni Egitim Ogretim Yili Hazirliklari Degerlendirildi 1788091501820 671100

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI