AYDIN FUTBOLU YİNE SIKINTILI
Ramazan Benli
Türkiye Futbol Ligleri yakın zaman da başlayacak olmasına rağmen, Aydın futbolu yine sıkıntılı.
Küme düşmenin faturasını fazlaca hisseden Aydınspor 1923 yönetimi, kongresini bile yapamadı. Yaşanan kavga ve sarf edilen küfürlerin haddi hesabı yok. Kadroda ki futbolcular bir bir gemiyi terk ediyorlar. Yönetim kongre ve kavga telaşıyla boğuşurken, futbolcular buhar olup elden uçup gittiler haberleri yok. Aydınspor’a ve Aydın futboluna gönül veren taraftar ise umutsuz bir beklentinin içerisine girdi.
Nazilli Belediyespor bu senede gediklisi olduğu 2.lig de Beyaz grupta mücadelesine devam edecek. Geçen sezonda yaşanan sıkıntılı transfer politikasını bu senede yaşıyor gibi görünüyorlar. Her transfer döneminde alınan ve gönderilen onlarca futbolcu ile bir rekora koşan Naz-Naz kadro istikrarını bir türlü oturtamadı. Harcanan ve savrulan paranın önüne geçilemiyor. Fatih Akyel ve yardımcısı Recep hocaya emanet edilen Nazilli Belediyespor, yeni bir oluşum içine girdi ve yeni sezon öncesi tesislerinde hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. İnşallah bu kez maya tutarda camiaya gönül verenlerde rahat bir nefes alır. Herkes gibi bizlerde merakla bu oluşumu gözlemliyoruz.
2017-2018 yılı Lig kuraları çekildi. Gruplar belli oldu. Tüm bu sıkıntılı ve olumsuzluklara rağmen 2.lig beyaz grupta Nazilli Belediyespor ve 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Aydınspor 1923 futbol takımlarımıza sağlıklı, sakatlıksız, huzurlu ve başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum.
Yorumlar
Trend Haberler
1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi belli oldu! Banka banka güncel kazanç tablosu
200 bin kilometreyi aşsa da pes etmiyorlar: İşte en sağlam 5 dizel motor
1 milyon TL’nin aylık getirisi değişti: Banka banka yeni mevduat faizleri
Karacasu'da 2 yaşındaki bebek sulama göletine düştü: Ekiplerden 2 saatlik hayat mücadelesi
Karacasu’ya iniş yapan iki helikopter merak konusu oldu: Vatandaşlar maç izler gibi izledi
Nazilli'de ortalık savaş alanına döndü; 2 ağır yaralı
Aydın'da mirasçılar aranıyor! Başvuru olmazsa miras devlete kalacak
500 bin TL’nin 32 günlük getirisi belli oldu: Banka banka mevduat kazancı
Aydın'da veliler ayaklandı: Duruma tepki gösterdiler
Karacasu'da feci kaza: 1 ölü ,2 yaralı
Resmi İlanlar