Partisinin İncirliova ilçe kongresinde konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, CHP’yi hedef aldı. CHP’nin yerel seçimlerden sonra havaya girdiğini dile getiren Özmen, “Halbuki biz, 2023’te cumhurbaşkanımızı yüzde 51 kusur ile seçmiştik. Mecliste Cumhur İttifakı olarak çoğunluğu da sağlamıştık. Ama bunlar çok belediye alınca havaya girdiler zannettiler ki iktidar olduk. ‘Biz yerelde iktidarız’ dediler, aradan 6,5 ay geçti, çöp toplayamıyorlar, maaşları ödemekte zorlanıyorlar. Yani yerim dar oynamayacağım diyen yeni gelin gibi ortalığı karıştırmaya başladılar” dedi.

Milletin 6,5 aydır CHP’lilerin belediyeleri yönetemediğini gördüğünü ve “Bunlar yarın iktidar olsa ülkeyi nasıl yönetecekler?” dediğini iddia eden Özmen, konuşmasını şöyle sürdürdü:

CHP’li Bülbül; “5 ayda 159 kadın öldürüldü” CHP’li Bülbül; “5 ayda 159 kadın öldürüldü”

“Milletimiz bakıyor etrafımızda bir sürü tehlike var, herkesin gözü bu topraklarda. İşte görüyorsunuz Gazze’de, Lübnan’da, Suriye’de, Irak’ta yaşananları. Millet güvenilir bir liman arıyor. Tam böyle AK Parti bitti, artık bundan sonra iş bize geldi diye düşünmeye başladılar, 8’inci olağan kongre sürecimiz başladı. Maşallah geçen haftadan beri ilçelerimizde gümbür gümbür coşkulu kongreler yapıyoruz. Dosta güven, düşmana korku veriyoruz. Öyle bir noktaya gelmiştik, bunlar ilçelerde ilçe başkanı bile bulamaz diyorlardı. Hamdolsun bırak ilçe başkanı bulup bulmamayı, bir sürü arkadaşımız, biz görev alamıyoruz diye kırılıyor. Onun için cumhurbaşkanımızın da dediği gibi biz bitti demeden bitmez.”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugüne kadar milleti ve partiyi sırtlayıp, götürdüğünü dile getiren Özmen, “Bu sefer iş biraz bize düşüyor. Bu sefer biz cumhurbaşkanımızı sırtımıza alacağız, artık seçim 2027 mi olur, 2028 mi olur, ne zaman olur bilmiyoruz onu ya da onun işaret edeceği kişiyi tekrar cumhurbaşkanlığına taşımanın gayreti içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.

Muhabir: EMRAH DİNÇER