Aydınlı genç iş insanı, CHP yönetiminde Aydınlı genç iş insanı, CHP yönetiminde

Partilisi Nedim Kaplan’ın 5 yıllık Koçarlı Belediye Başkanlığı dönemini unutup, yaklaşık 7 aydır görevde bulunan CHP’li Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı’yı çöplük üzerinden suçlayan AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı Fatih Demir, "Çöp dağlarını yaratan aciz belediye başkanı ilçenin sağlığı ile oynuyor" dedi.

"ARKADAŞ KOMEDİ"

Demir, CHP’nin tepkisini çekti. CHP İlçe Başkanı Hakan Akın, sosyal medya hesabından "Ya arkadaş komedi gibi. Bu çöp dağını kim bu hale getirdi bu arkadaşın haberi yok" açıklamasını yaparak, Demir’e Nedim Kaplan dönemini hatırlattı. Akın, Arıcı döneminde de Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Koçarlı Belediyesi iş birliğinde çöplüğün temizlenmeye başlandığını anımsattı.

"ACİZLER GİTTİ"

Demir’e CHP Koçarlı İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Secem Kaplan da, yüklendi. "İlçenin girişine beş yıl çöp çukurları yapıldı. Senin evinin tam karşısında olan evlerimizde Kurban Bayramı’nda kokudan oturamadık. Beş yıl fotoğrafını şu an ki gibi tepeden çektiğiniz ilçeye, tepeden bakarken kaybettiniz. Bu çöplük beş yıl yaz kış yandı. Biz yazdığımızda, söylediğimizde ‘asırlık sorun’ diyordunuz, halledemediniz. ‘Dur’ bekle yine sizin yapamadıklarınızı sosyal belediyeciliği en iyi yapan Cumhuriyet Halk Partili belediye yapacak. Bekle sakin başkan” diyen CHP’li Kaplan, açıklamasına “Acizlik güçsüzlük demektir. Konuştuğunuz kelimenin karşılığı olsun acizler gitti Koçarlı halkı gönderdi” ifadesini ekledi.

Muhabir: EMRAH DİNÇER