Köşk Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde AK Parti Köşk İlçe Başkanlığı 8. Olağan kongresi gerçekleştirildi. AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş’ın divan başkanlığını yaptığı kongreye Kültür ve Turizm eski Başkanı Atilla Koç, eski milletvekilleri Semiha Öyüş, Ahmet Rıza Acar, İl Başkanı Gökhan Ökten, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, MKYK Üyesi Umut Tuncer, ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından Başkanlık Divanı seçimi yapıldı. Gündemin okunmasının ardından, Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve gelir-gider hesap raporu okundu ve raporlar ayrı ayrı oylandı. Protokol konuşmaları ile devam etti.

Ak Parti Koskte Kahramanla Yola Devam 513388 08Ef979406B5Befe4Bc9D032F3Cd44E7

Divan Başkanı milletvekili Seda Sarıbaş, yaptığı konuşmada, “Partimizin 2001’den bugüne dek gerçekleştirdiği hizmet yolculuğu, her adımda daha da güçlenmeye devam ediyor. “Umudun, icraatın, geleceğin adı AK Parti “ düsturuyla yarınlarımızı daha güçlü ve müreffeh kılmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Köşk’te partimiz için yeni dönem hayırlı olsun” dedi.

Ak Parti Koskte Kahramanla Yola Devam 513388 1031B9Ee9D455672D99A97039Edb8Fc9

MHP İncirliova’ya vatandaşlardan yoğun ilgi MHP İncirliova’ya vatandaşlardan yoğun ilgi

Kongrede yapılan secime tek listeyle giren mevcut başkan Bünyamin Kahraman, yeniden AK Parti Köşk İlçe Başkanı seçilerek güven tazeledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ