AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı, olağan kongresini gerçekleştirdi. Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongreye AK Parti Aydın Koordinatörü ve Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul, AK Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş, Ömer Özmen ve Seda Sarıbaş, AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer, AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, MHP İncirliova İlçe Başkanı Ercan Özdemir, meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı. Yoğun ilgi gören kongrede partililer, salona sığmadı. Adeta gövde gösterisine sahne olan kongrenin divan başkanlığını, AK Parti Aydın Koordinatörü Fahrettin Tuğrul yaptı.

Ak Parti Incirliovada Govde Gosterisi 513120 B39D418Ee9303E2C42358821Af2C6A66

Selamlama konuşması yapan AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Mehmet Yüzbaşıoğlu, İlçe Başkanlığı’na 28 Şubat 2024 tarihinde atandığını hatırlatarak, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ‘durmak yok, yola devam’ bilinciyle ilk günkü aşk, ilk günkü heyecan ile durmadan, yorulmadan, çalmadık kapı, dokunmadık omuz, girilmedik gönül bırakmamaya çalıştık. Ben ve teşkilatım, hizmet etmeye hazırız ve kararlıyız. Cumhurbaşkanımıza ve her şeyimizi borçlu olduğumuz İncirliova’mıza ahde vefa borcumuz var. Hizmet etmek için buradayız. Ankara’nın gücünü İncirliova’mızda daha fazla hissettirmek için daha fazla çalışacağız” dedi.

Ak Parti Incirliovada Govde Gosterisi 513120 50A5B57F7B45Eb481C62Dda099829C0D

İncirliova’yı AK Belediyecilikle tanıttırmış olmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya da, 31 Mart yerel seçim sürecinde büyük bir fedakarlık ve özveri ile çalışan teşkilat mensuplarına, MHP’ye Cumhur İttifakı’na ve İncirliova sevdalısı tüm vatandaşlara teşekkür etti. Seçim döneminde arkalarında AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, partisinin milletvekilleri ve genel merkez parti yöneticilerinin olduğunu söylediğini hatırlatan Kaya, “Onlardan aldığımız destek ile İller Bankası’ndan yol yapımı için 4 milyon TL hibe kredimizi aldık. Zafer Mahallemizin yollarının bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına başlıyoruz. Yeni bir çöp kamyonu ve çöp konteynerlerimiz yakında geliyor. Emekliye ayrılan ve ayrılacak olan işçilerimizin tazminatlarının ödenmesi için kullanılacak olan 22 milyon tutarındaki ikinci bir kredimiz İller Bankası’ndan onaylandı. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya, İncirliova’mıza hizmet etmeye ve ilçemizi güzelleştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ak Parti Incirliovada Govde Gosterisi 513120 430F58E18C0Ac60C8A3A7D04Cfc467Da

“BELEDİYE BAŞKANIMIZIN YANINDA VE EMRİNDEYİZ”

İncirliova’nın şölen havasında, muhteşem bir kongreye ev sahipliğini yaptığını anlatan Milletvekili Mustafa Savaş da, “Mehmet kardeşime ve ekibine görevlerinde başarılar diliyorum. Sayın Belediye Başkanımızla çok güzel uyum sergiliyorlar. Buna seçimde bizzat tanıklık ettik. Burada güzel bir başarı elde edildi. Bundan dolayı sayın belediye başkanıma ve Mehmet kardeşime teşekkür ediyorum. İncirliova güzel hizmetler hak ediyor, önümüzde dönem milletvekili arkadaşlarımız, il başkanımız, MKYK üyemiz ve belediye başkanımız ile beraber İncirliova’ya hizmet etme adına hep birlikte çalışacağız. Milletvekili arkadaşlarımızla beraber belediye başkanımızın yanında ve emrindeyiz” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Incirliovada Govde Gosterisi 513120 Cae6695F90217058B7Bc51B87491Ce94

CHP’li Saatçı, Aydın-Denizli otoyolunun fiyatına isyan etti “Yazıklar olsun” CHP’li Saatçı, Aydın-Denizli otoyolunun fiyatına isyan etti “Yazıklar olsun”

Konuşmaların ardından Yüzbaşıoğlu başkanlığındaki tek liste ile seçime gidildi. Seçimde aldığı oylarla Yüzbaşıoğlu, daha önce atandığı göreve seçilme başarısı gösterdi.

YÖNETİM KURULU

Yüzbaşıoğlu başkanlığındaki Yönetim Kurulu Savaş Eltutan, Kazım Günaydın, Mahir Yılmaz, Rahmi Öztunç, Coşkun Şahin, Yasin Deniz, Süleyman Oktay, Hasan Ceylan, Özgür Varol, Ayşe Akduman, Münevver Aksoy, Fatih Azun, Ekrem Yener, Miraç Özdemir, Nazmiye Gönülaçar, Burhan Özkaya, Salim Yelmen, Gökhan Özkan ve Fatih Ercedoğan'dan oluştu.

Muhabir: EMRAH DİNÇER