Aydın'ın Germencik ilçesinde faaliyet gösteren AK Parti Gençlik Kolları'nda başkan olarak yaklaşık 5 yıldır görev yapan Ramazan Hoşer, yaş haddinden dolayı görevinden ayrıldı. AK Parti Aydın il binasında düzenlenen törende Hoşer, görevini Ali Mert Bitim'e devretti.

Aydın takımı çeyrek final biletini cebine koydu Aydın takımı çeyrek final biletini cebine koydu

Ak Parti Germencik Genclik Kollarinda Baskan Degisti 513235 4Bc344711E4Bfb27Ac8Ae0Bea85D44Aa

İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu törende konuşan Hoşer, İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini büyük gayret ve titizlikle yürüttüğünü söyledi. Görev süresi boyunca kendilerinden desteğini esirgemeyen başta AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere partisinin tüm yöneticilerine ve üyelerine teşekkür eden Hoşer, “Hayatımın sonuna kadar sadık olacağım Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için gece gündüz çalışmaya devam edeceğim. Emaneti devralan Sayın Ali Mert Bitim başkanıma da bu kutlu görevde başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Germencik İlçe Gençlik Kolları’nın yeni Başkanı Ali Mert Bitim de, partisine yaptığı hizmetler için Hoşer’e teşekkür etti. Bitim, partisinin başarısı için ekibi ile birlikte var gücüyle çalışacağını da sözlerine ekledi.
 

Muhabir: EMRAH DİNÇER