Olay, dün akşam saatlerinde Söke’nin Yenicami Mahallesi İncir Sokak’ta meydana geldi. Söke TAYEM’den emekli olan Emin Özkan, ayrılma aşamasında olduğu eşi E. Özkan ile görüşmek amacıyla evin önüne geldi.

Sokede Aci Olay Esinin Evinin Onunde Yasamina Son Verdi 693770 B7Ee2E

Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Özkan, 09 JE 378 plakalı aracıyla eşinin kaldığı evin önüne geldi. Görüşme talebinin karşılık bulmamasının ardından Özkan, aracında bulunan av tüfeğiyle kendisine ateş etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Olay yeri ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Emin Özkan’ın cenazesi, hastane morguna kaldırıldı.

Aydın’da kız meselesi kavgası kanlı bitti! Cam kırığıyla arkadaşını yaraladı
Aydın’da kız meselesi kavgası kanlı bitti! Cam kırığıyla arkadaşını yaraladı
İçeriği Görüntüle

Özkan’ın cenazesi dana sonra otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Söke’nin Yenidoğan Mahallesi’nde yaşayan ve çevresi tarafından sevilen bir kişi olarak tanınan Özkan’ın ölüm haberi, yakınları ve çevresinde büyük üzüntüye neden oldu.

Olayla ilgili incelemenin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ