'Kara Rapor 2024' yayımlandı; Listede Aydın'ın yeri üzdü... 'Kara Rapor 2024' yayımlandı; Listede Aydın'ın yeri üzdü...

Bozdoğan, Jandarma Genel Komutanlığı’nın kuruluşunun 185. yıldönümü için düzenlenen resim yarışmasında birinciliği kaptı. Yarışmada Bozdoğan’ı temsil eden Fatih İlkokul’u 1.sınıf öğrencisi Ayşe Mina Doğanlı, yaptığı resimle dereceye girdi. Minik Ayşe, birincilik sertifikasını Bozdoğan Kaymakamı İbrahim Gökçe’nin odasında aldı.

Whatsapp Image 2024 06 17 At 14.58.36

Bozdoğan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Onur Keysan’ın ve jandarma personellerinin da katıldığı ödül töreninde Doğanlı tebrik edilirken, İlçe Jandarma Komutanlığı Minik Ayşe’ye hediyeler takdim ettiYangın, Nazilli’de Yeşilyurt Mahallesi Devlet Karayolu üzerinde bulunan bir arazide meydana geldi. Alınan bilgiye göre yol kenarında bulunan kereste fabrikasının bitişiğindeki boş araziden henüz bilinmeyen bir nedenle alevler yükseldi. Kısa sürede büyüyen ve kereste fabrikasına yaklaşan yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. 

Whatsapp Image 2024 06 17 At 14.58.37

FACİA ÖNLENDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin hızlı ve zamanında müdahalesi ile yangın fabrikaya sıçramadan kontrol altına alındı. Ekipler arazide alevleri bastırmaya devam ederken, sönen alanlarda soğutma çalışması başlatıldı. Polis, yangınla ilgili inceleme başlattı.

Muhabir: NAZLI ALTINAYAR