Aydın Veteriner Hekimler Odası’nın 16’ıncı Olağan Genel Kurulu başladı. İki gün sürecek olan genel kurulun ilk gününde Aydın Veteriner Hekimler Odası Başkanı Cemil Şahin, veda konuşması yaptı.

ŞAHİN’DEN TEŞEKKÜR

16’ncı Olağan Genel Kurul Toplantısını, meslektaşların yoğun katılımlarıyla gerçekleştirmiş olmanın onurunu yaşadıklarını belirten Başkan Şahin, “2018 Yılı Ekim ayından bu yana sürdürmüş olduğum yönetim kurulu Başkanlığı görevimi, yeni dönemde aday olmayarak bırakıyorum. Başta, aile bilinciyle, birlik ve beraberlik içerisinde birlikte çalıştığımız yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere, odamızın emektar çalışanlarına, oda kurullarımızda görev yapan meslektaşlarımıza ve her zaman büyük desteklerini hissettiğimiz kıymetli üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Aydem duyurdu! Nazilli, Efeler, Kuşadası, Kuyucak ve Çine'de elektrikler kesilecek Aydem duyurdu! Nazilli, Efeler, Kuşadası, Kuyucak ve Çine'de elektrikler kesilecek

Sahin Baskanligimi Onur Ve Gururla Teslim Ediyorum 507385 8A102E95Ab9F2C23C81027D5232Fc454

“NÖBET GÖREVİ OLARAK GÖRDÜM”

Üyelerinin alkışları eşliğinde konuşmasına devam eden Başkan Şahin “Göreve gelirken, bu görevi meslek edinmeyi asla düşünmedim. Bir nöbet görevi olarak gördüm ve görevde olduğum süreçte bu inançla, birlikte çalıştığımız birbirinden kıymetli ekibimizle, odamızın sancağını en iyi şekilde taşımaya gayret ettik. Bir nöbetçinin en önemli görevlerinden birisi de bu asil sancağı vakti geldiğinde onurla ve gururla teslim edebilmesidir. Bu kutsal camiaya en ufak faydam olabilmiş ise, zerre kadar hakkım var ise sonuna kadar helal olsun. Umuyorum ki bu camianın asil üyeleri de bana haklarını helal ederler.” şeklinde konuştu.

Sahin Baskanligimi Onur Ve Gururla Teslim Ediyorum 507385 87456Dd7C8Ab477330C1Cc8392Be9Cfc

“EN UFAK KUŞKUM YOK”

Başkan Şahin, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Olağan genel kurulumuzda adaylığını açıklayan, 3 dönem (6 yıl) birlikte çalıştığımız, yönetim kurulumuzda başarılı bir şekilde genel sekreterlik görevi sürdürmüş olan değerli meslektaşım Veteriner Hekim Hakan Kaya ve Yönetim Kurulu ile oda kurullarına aday olan tüm meslektaşlarımızın bu onurlu sancağı büyük bir azim ve özveriyle taşıyacaklarına dair en ufak kuşkum yoktur. Ben de hayatta olduğum müddetçe daima meslek örgütümün emrinde olacağım. Aydın Veteriner Hekimleri Odasının şerefli sancağının çok daha yükseğe taşınacağından hiç kimsenin en ufak şüphesi olmasın. Kongremize katılım sağlayan, Köşk Belediye Başkanımız ve üyemiz Veteriner Hekim Sayın Nuri Güler’e, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanımız ve üyemiz Veteriner Hekim Prof. Dr. Sn. Cavit Kum’a, Aydın Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcımız ve üyemiz Veteriner Hekim Sayın Eray Yeşilçayır’a, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürümüz ve üyemiz Veteriner Hekim Sayın Ahmet Gezman’a, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanımız Ziraat Mühendisi Sn. Zeki Oymak’a, telgraflarıyla, çiçek ve çelenkleriyle yanımızda olduklarını gösteren kıymetli milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, oda başkanlarımıza ve kurum amirlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Kongremizde Divan Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Veteriner Hekim Sn. Mustafa Dilek’e, Divan Başkan Yardımcısı Veteriner Hekim Dr. Sayın Ümit Karademir’e, Divan Katipleri, Veteriner Hekimler Sayın Erhan Ay ve Ömer Ozan’a teşekkür ediyoruz. Kongremize yoğun şekilde katılım gösteren, Aydın Veteriner Hekimleri Odamızın saygıdeğer üyeleri, değerli meslektaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Her zaman biriz ve beraberiz.”

Editör: Ömer Araz