Kuşadası İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik başkanlığında düzenlenen toplantıda, ilçe genelinde alınacak güvenlik ve asayiş tedbirleri konuşulurken Kuşadası İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Anıl Kosalı, İlçe Emniyet Müdürü Rasim Demirelli, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ramazan Verim, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Turizm Fakültesi Dekanlı Prof. Dr. Osman Nuri Özdoğan toplantıda hazır bulundu.
KAMPÜS VE YURT ÇEVRESİNDE TEDBİRLER ARTIRILIYOR
Toplantı kapsamı ve gündem maddeleri doğrultusunda, üniversite yerleşkeleri ile öğrenci yurtlarının çevresinde emniyet ve jandarma birimlerince yürütülecek denetim ve devriye faaliyetleri planlandı. Öğrencilerin barınma alanları, sosyal tesisler ve ulaşım güzergâhlarında huzur ortamının korunması için gerekli görülen ek tedbirler kararlaştırıldı. Öğrencilerin kampüslere ve yurtlara ulaşımında yaşanabilecek olası aksaklıkların önüne geçilmesi amacıyla trafik düzenlemeleri ve toplu taşıma olanaklarının da değerlendirildiği toplantıda karşılıklı görüş alışverişleri ile sona erdi.
''TÜM KURUMLARIMIZ GÖREVLERİNİN BAŞINDA''
2026-2027 Akademik Yılı’nın tüm öğrencilere, öğretim üyelerine ve idari personele hayırlı olmasını dileyen Kuşadası Kaymakamı İbrahim Keklik, geleceğin teminatı olan gençlerin ve eğitimcilerin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim alabilmeleri için ilgili tüm kurumların koordineli şekilde görev başında olacağını ifade etti.


