Kuşadası'nda, Çarşamba günleri otogar karşısında kurulan, tekstil ürünleri ve hediyelik eşya satışının yapıldığı pazar, sezonun başladığı günden bu güne ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor.Başta Kuşadalılar olmak üzere yerli ve yabancı turistlerin özellikle tekstil ürünleri alış verişi için tercih ettikleri noktaların başında gelen Çarşamba pazarı bugün de sabahın erken saatlerinde dolup taştı.

Kusadasi Carsamba Pazarinda Igne Atsan Yere Dusmuyor 483787 F4D35D3Adda7C816C34D6Ea50Dfa1825

DOLMUŞLAR ÇARŞAMBA GÜNLERİ PAZARA ÇALIŞIYOR

Kuşadası başta olmak üzere Davutlar ve Güzelçamlı'dan da yoğun turist akınının yaşandığı Çarşamba pazarına, şehiriçi dolmuşlarının yanı sıra Kuşadası'na bağlı diğer yerleşimlerden de gelen dolmuşların dolu geldiği gözlerden kaçmıyor. Durumdan memnun olduğunu belirten dolmuşçu esnafı, 'Kuşadası'nda her pazar kurulduğunda Davutlar ve Güzelçamlı'dan ve özellikle de otellerde kalan kalabalık grupları Kuşadası'na taşıyoruz.Kış sezonu az olan müşteri açığını yaz sezonu kapatmaya çalışıyoruz.Yoğunluk olması bizleri mutlu ediyor'dedi.

Can dostlar her geçen gün iyileşiyor Can dostlar her geçen gün iyileşiyor

Kusadasi Carsamba Pazarinda Igne Atsan Yere Dusmuyor 483787 63Bcb40Ea84067E9Ccdfb3C254B4171D

YABANCI TURİSTLER ÇARŞAMBA PAZARINI SEVİYOR

Çarşamba günleri özellikle tekstil üzerine sergilenen ürünlerde büyük yoğunluk yaşadıklarını anlatan pazarcı esnafı ise 'Ürün yelpazemiz pazarda çok geniş. Kıyafet, çanta, hediyelik eşya, kemer, ayakkabı,çorap, züccaciye, abiye kıyafet aradığınız her şey burada var. Her türlü giyim tarzına hitap ediyoruz ve fiyatlarımız da diğer yerlere göre daha uygun. Yabancı turistlerin ilgisi bizleri memnun ediyor. Geçen sezon Kuşadası'na tatile gelen yabancı turistleri bu sezon yine ağırladık. Turistler, Çarşamba pazarını seviyorlar' dedi.

Kusadasi Carsamba Pazarinda Igne Atsan Yere Dusmuyor 483787 5Bec38Deab972595C8E02B85220069Ce

VATANDAŞ KESESİNE UYGUN ÜRÜN BULABİLİYOR

Çarşamba pazarının yıllardır müdavimi olduğunu anlatan kuşadalı vatandaş Nebiye Şen, 'Dalgalı seyreden ekonomi nedeni ile gıda ve giyim alışverişi konusunda çok iyi bir noktadayız diyemem ancak pazarlar bir nebze olsun imdadımıza yetişiyor. Alış veriş merkezlerine gidemiyoruz, pahalı geliyor. Burada her türlü ürün elimizin altında ve özellikle giyim konusunda bir çok açığımızı kapatıyoruz' dedi.

Muhabir: AYLİN ESER