Kuşadası'nda yaşayan ve Söke'de marangoz olarak çalışan 1978 doğumlu Murat N. (46) boşandığı eşi Derya B. (42) ve sevgilisi Orhan M.'ye gece yarısı saat 01.30 sıralarında kurşun yağdırmıştı. Olayda, Orhan M. hayatını kaybederken firari olan saldırgan silahıyla birlikte sabah saatlerinde yakalandı. Orhan M. Emniyetteki işlemlerinin ardından Kuşadası Adliyesi'ne getirildi.

ESKİ EŞİNE VE SEVGİLİSİNE KURŞUN YAĞDIRMIŞTI

Kuşadası'nda, gece yarısı saat 01.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Toplum Sokak’ta, art arda silah sesleri duyan çevre sakinleri sokağa fırlamış ve bir kişinin kanlar içinde yerde yattığını görünce, durumu 112'ye haber vermişlerdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen güvenlik ve sağlık ekipleri, ağır yaralı Orhan M.'yi ambulansla hastaneye kaldırmış ancak Orhan M. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Aydın'da korkutan kaza: 2 yaralı Aydın'da korkutan kaza: 2 yaralı

Whatsapp Görsel 2024 07 05 Saat 16.07.30 783E6E17

YAKALANARAK ADLİYEYE GETİRİLDİ

Polis ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürürken, olayda kurşun isabet etmeyen ancak şok yaşayan kadının da hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. Bu sırada polis ekipleri de olaydan sonra silahı ile birlikte firar eden şahsı yakalamak için çalışma başlattı ve sabah saatlerinde Murat N. silahıyla birlikte yakalandı. Murat N. Emniyetteki işlemlerinin ardından Kuşadası Adliyesi'ne getirildi.

Muhabir: AYLİN ESER