İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Aydın’a gelerek partilileriyle buluştu. Efeler ilçesindeki Nevzat Biçer Konferans Salonu’nda partilileriyle bir araya gelen Genel Başkan Dervişoğlu’na, İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş’tan büyük övgü geldi.

CHP’li Bülbül, “Nazilli’de öğretmen ve öğrencilerin canının kıymeti yok mu?” CHP’li Bülbül, “Nazilli’de öğretmen ve öğrencilerin canının kıymeti yok mu?”

“GENEL BAŞKANIMIZ ÖNEMLİ BİR AVANTAJIMIZ”

İYİ Partili Milletvekili Karakaş, Dervişoğlu’ndan övgüyle bahsederek şu ifadeleri kullandı: “Sayın Genel Başkanımızın Aydın’a gelişi bizlere gerçekten çok büyük bir güç ve moral olmuştur. Gerçekten çok donanımlı, birikimli ve bu konuda mütevazi olmayacağım şu an ki siyasi parti liderleri içerisinde donanımıyla, tecrübesiyle en önemlisi hitabetiyle en iyi genel başkana sahibiz. Bu da en önemli avantajlarımızdan bir tanesi. Biraz zamana ihtiyacımız var. Bu millet, bizim genel başkanımızı tanıdığında gerçekten tanıdığında akın akın bu partiye katılımlar olacaktır. Hızlı bir şekilde bu parti iktidarın alternatifi olacaktır.”

Kaynak: HABER MERKEZİ