İYİ Partili Dervişoğlu, Aydın'da konuştu 'İlk genel seçimde iktidar oluruz' İYİ Partili Dervişoğlu, Aydın'da konuştu 'İlk genel seçimde iktidar oluruz'

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Aydın’a geldi. Kente ilk kez genel başkan olarak gelen Dervişoğlu, Efeler ilçesinde partilileriyle buluştu. Nevzat Biçer Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıda ilk olarak kürsüye İYİ Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, çıktı.

“PAMUK TOPLAMAYI BIRAKIN, ÜRETİCİNİN ALIN TERİNİN KARŞILIĞINI VERİN”

Çiftçinin yaşadığı sorunları anlatan İYİ Partili Ertürk, geçtiğimiz günlerde Didim’de pamuk hasadına katılan AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş’ı hedef aldı. İl Başkanı Ertürk, AK Partili Sarıbaş ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Bölgemizin en büyük tarım ürünlerinden olan pamuk, eskiden genç kızlarımızın gelinlik hayallerini süslerdi. Şimdilerde iktidarın Aydın Milletvekili sayın Seda Sarıbaş hanımefendinin şov malzemesi olmuştur. Sayın Sarıbaş, kolunuzda pazar sepeti, parmağınızda 5 tane pırlanta yüzük ile pamuk toplamayı bırakın da iktidar partisi olarak üreticinin alın terinin karşılığını verin. Prim desteklerini çiftçilerimizin maliyetlerini dikkate alarak belirleyin.”

Kaynak: HABER MERKEZİ