Nazilli’de çay ve kahve severlere üzücü haber geldi. Nazilli Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığı çay ve kahve fiyatlarına zam geldiğini duyurdu. İlçe genelindeki tüm kahvehaneler ve çay ocaklarına gönderilen yeni fiyat listesi 1 Haziran’dan itibaren geçerli olacak.

SU RESMEN 10 LİRA

Vatandaşların dinlenmek soluk almak için verdiği aralarda ilk tercihi olan çay ocakları ve kıraathanelere asılan yeni fiyat listesine göre; Çay 10 TL, Kahve 20 TL’den satılacak. Yeni fiyat listesinde ise meşrubatların fiyatı dudak uçaklattı. Yüzde yüz zamlanan gazlı-gazsız meşrubatın 30 TL, meyve suyunun 25 TL, sodanın 15 TL, meyveli sodanın 20 TL, 0,5 LT pet suyun ise 10 TL olacağı öğrenildi.

Hayirli Olsun Nazilli Cay Ve Kahve Yine Zamlandi 474933 505Dfab2914C59618E775Bd5F8C7B60F

“BİR ÇAY MOLASI BUNDAN SONRA OLUR MU BİLEMİYORUM”

Bu fiyatlarla nasıl müşteri bulacaklarını dile getiren Çay Ocağı İşletmecisi Aydın Pazarlı, “Bu fiyatlardan nasıl satış yapacağız ve dolayısıyla da nasıl kazanacak ve nasıl ayakta kalacağız bilemiyoruz. Başta emeklilerimiz olmak üzere vatandaşın bir çay molası bundan sonra olur mu bilemiyorum. Şimdi vatandaş cephesinden durum bu ancak bizim tarafımızdan bakıldığında çay, kahve, şeker fiyatları zaten almış yürümüş, hatta işçinin günlük yevmiyesinden bahsetmiyorum bile!” ifadelerini kullandı.

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR