Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay’ın öncülüğünde hayata geçirilen organizasyonda, Didimliler ve ilçede bulunan tatilciler unutulmaz bir yaz akşamı yaşadı. Saat 21.30’de başlayan konserde, Amfi Tiyatro’yu hınca hınç dolduran coşkulu kalabalık, efsanevi sanatçı Sabahat Akkiraz ve bağlamasıyla sahne alan Hüseyin Uğurlu’nun seslendirdiği türkülere hep birlikte eşlik etti. Konsere Başkan Gençay ile birlikte eşi, Belediye Başkan yardımcısı Aydan Aşık Turgut ve birim müdürleri de takip etti.

Didimde Sabahat Akkiraz Ve Huseyin Ugurlu Ruzgri Esti 684576 8546A9

BİNLERCE KİŞİ TÜRKLERE EŞLİK ETTİ

Türk halk müziğinin nadide eserlerinin yankılandığı gecede, dinleyiciler duygu dolu ve coşkulu anlar yaşadı. Alanı dolduran binlerce vatandaş, sahnede sergilenen muhteşem performansları uzun süre alkışladı.

Didim'de 'Hamsi Kotası' denetimi yapıldı
Didim'de 'Hamsi Kotası' denetimi yapıldı
İçeriği Görüntüle

Konsere katılan Didimliler ise bu anlamlı türkü gecesini kent sakinleriyle buluşturan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Didimde Sabahat Akkiraz Ve Huseyin Ugurlu Ruzgri Esti 684576 Bf1924

Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN