31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur ittifakının Didim’deki adayı belli oldu. Cumhur İttifakı’nın işbirliği kapsamında AK Parti'ye bırakılan Didim’de Belediye Başkan adayı olarak, İş-Kur İzmir İl Müdürlüğü görevinden istifa ederek aday olan Kadri Kabak oldu. Kabak, görevin kendisine tevdi edildiğini kaydederek: “Didim'i gerçek belediyecilik ile tanıştırmaya hazırız kararlıyız. 31 Mart akşamı Didim hasret kaldığı hizmet belediyeciliği ile buluşacak.” dedi.didimde-ak-partinin-adayi-kabak-oldu-442881-1c9df046ecf273265276da8f0edea1c1.jpg“İKİ ADAY SÜRECİ DEĞERLENDİRDİ”
AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı olan Savaş Cengiz ve Naci Şenses’te süreçle ilgili değerlendirme yaparak sürecin hayırlı olmasını diledi. Cengiz değerlendirmesinde: “Girmiş olduğum aday adaylığı sürecinde adaylık Kadri Kabak’a tevdi edilmiştir. Hayırlı olmasını temenni ederim. Olana da olmayana da razıyız. Biz seferle yükümlüyüz. Bu süreçte yanımda olan bana destek olan tüm dostlarıma kardeşlerime teşekkürü bir borç bilirim. Allah hepinizden razı olsun. Hakkınızı helal edin.” İfadelerine yer verdi.didimde-ak-partinin-adayi-kabak-oldu-442881-95896179d51bd52f0361ca2f197b7b7a.jpg"DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIM"
Naci Şenses ise “Bismillah diyerek koyulduğum Didim Belediyesi başkanlığının ilk adımı olan aday adaylık sürecine, adım attığım günden ve aday gösterilmediğim bugüne kadar, yaşlısından gencine tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Büyüklerimin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum. Beni kucakladınız, sahip çıktınız hepinize bundan sonra daha fazla faydalı olacağıma kuşkunuz olmasın" değerlendirmesinde bulundu.didimde-ak-partinin-adayi-kabak-oldu-442881-352fd815b3573253dbc9be9f0ca4befd.jpg“İLK GÜNKÜ GİBİ ÇALIŞACAĞIZ”
AK Parti Didim İlçe Başkanı Sebahattin Akkuş ise adaylıkla ilgili değerlendirmesinde: “AK Parti Didim Belediye Başkan adayımız Sayın Kadri Kabak olmuştur. Partimiz ve Didim için hayırlı uğurlu olsun. 31 Mart akşamı Didim'imizi gerçek belediyecilik ile buluşturmak için ilk günkü aşkla gece gündüz çalışamaya devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.