Aydın'da Yamen ailesinin acı günü
Aydın'da Yamen ailesinin acı günü
İçeriği Görüntüle

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, Ankara’daki temaslarının ardından Aydın’da birlikte ziyaret gerçekleştirdi.

İki isim, Aydın Valisi Dr. Osman Varol’u makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarette Aydın’a yönelik çalışmalar ve iş birliği konusunda değerlendirmelerde bulunulduğu belirtildi. Çerçioğlu ve Sarıbaş son dönemde Aydın’da birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Vali Varol’la da bir araya geldiler. Daha önce ikili, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’i de birlikte ziyaret etmişti.

“ORTAK AKILLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ziyaretin ardından açıklama yapan AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, buluşmaya ilişkin değerlendirmede bulundu. Sarıbaş, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte Vali Dr. Osman Varol’u ziyaret ettiklerini belirterek, “Aydın’ımız için ortak akıl ve güçlü iş birliğiyle üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Valimize nazik misafirperverliği için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE