Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen trekking etkinlikleri her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarla buluşuyor. Aydınlı doğaseverlerin ve sporcuların yoğun ilgi gösterdiği yürüyüşlerde vatandaşlar; Aydın’ın eşsiz güzellikteki doğasını, kültürel ve tarihi zenginliklerini ziyaret etme, yakından inceleme şansına da erişiyor. 2026-2027 sezonunun ilk trekking etkinlliği 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü’nde gerçekleştirildi.

A W803241 01

Karacasu'da yılın şoför ahisi Yunus Altıntaş oldu
Karacasu'da yılın şoför ahisi Yunus Altıntaş oldu
İçeriği Görüntüle

Etkinliklerin ilk rotası Kuşadası ilçesinde bulunan Kadıkalesi ile Davutlar Sevgi Plajı oldu. 7 kilometrelik arkeoloji ve doğa yürüyüşüne vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte vatandaşlara Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin uzman personelleri de eşlik etti,

A W803241 05

Kadıkalesi Kazı Başkanı Suna Çağaptay kalenin tarihi hakkında bilgi verdi. Etkinliğe katılan doğaseverler ve sporcular unutulmaz bir gün yaşadıklarını belirterek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

A W803241 04

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI