Vatan Partisi Aydın İl Başkanı Av. Zühre Genişel UEFA'nın milli oyuncu Merih Demiral’a açtığı soruşturmaya dair açıklama yaptı. Konuyla ilgili açıklamasında Vatan Partili Genişel, şu ifadeleri kullandı: “Hücumun hedefi başı dik tarihimizdir! Türk Milli Takımı’mızın başarısında bütün futbolcularımızla birlikte büyük emeği olan Merih Demiral’la gurur duyuyoruz. Merih Demiral, küresel merkezlere kendi üslubunca “Biz size meydan okuyoruz” demiştir.  Gol sevincinden dolayı küresel merkezlerin, Almanya İçişleri Bakanlığı’nın, PKK ve FETÖ’nün Türkiye karşıtı bir kampanya başlatmalarının anlamını biliyoruz. Bu hücumun hedefi doğrudan doğruya Türk milletidir, Türkiye’nin bağımsızlığı ve egemenliğidir ve tarihimizdir.”

Vatan Partili Genisel Merih Demiral Ile Gurur Duyuyoruz 483896 A2A4Be44Fbbb95A31Abf1F80584B7A62

“İNSANLIK KALESİ OLMUŞTUR”
İl Başkanı Genişel, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Emperyalizme karşı ön cephede iki yüzyıldır kahramanca savaşan Türk milliyetçiliğine tahammülleri yoktur. Türk milliyetçiliği köklü imparatorluk geleneğinin ürünüdür. Dolayısıyla tarih boyunca halkları barış içinde bir arada yaşatma kültürünü temsil etmiştir. Milli takımımızın maçın sonunda Avusturya Milli Takımını alkışlaması işte bu yüksek karakterin ifadesidir. Türk milliyetçiliği, milletlere karşı kin ve nefretin karşısında bir insanlık kalesi olmuştur.”

Vatan Partili Genisel Merih Demiral Ile Gurur Duyuyoruz 483896 440C67Ce78A1Caaa12C816020C75Fdc2

Özgür Özel, Aydın’da Özgür Özel, Aydın’da

“BU MİLLETİN ALIN TERİ VAR”
Genişel, açıklamasını şöyle tamamladı: “Unutmayalım, yalnız Türk milliyetçiliği değil, bütün ülkelerin başı dik ve bağımsız yaşama özlemleri emperyalistlerin hedefindedir. Hatta son zamanlarda ABD emperyalizmine karşı yükselen Avrupa ülkelerinin milliyetçiliği de küresel merkezlerin karalama kampanyalarıyla karşılaşmaktadır. Milli Takımımızın sevincinde bu milletin alın teri, birlikteliği, yenilmez dayanışma duygusu ve onuru vardır. Emperyalist kampanyayı milletçe göğüsleyeceğiz. Milli Takımımıza başarılar diliyoruz.” 

Kaynak: HABER MERKEZİ