CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, Koçarlı’nın Esentepe Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarette CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın ve yönetimi, Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Raci Aydemir ve CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Aydın’ın eşlik ettiği Milletvekili Karakoz, kahvehanede mahalle sakinleri ile buluştu. Karakoz, mahalle sakinleri ile Esentepe’de yapılması planlanan madencilik faaliyetleri ile bölgede yaşanan tarımsal sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Madencilik faaliyetlerinin, doğaya, toprağa, suya ve insanlara zarar vereceğini belirten Karakoz, “Hemşehrilerimizle birlikte çevre mücadelemizi sürdürecek, topraklarımızı maden şirketlerine peşkeş çektirmeyeceğiz” dedi.

Nazilli’de ikinci OSB için mücadele! Hayat kurtaracak proje “sit alanı” engeline takılmıştı Nazilli’de ikinci OSB için mücadele! Hayat kurtaracak proje “sit alanı” engeline takılmıştı

Topraklarimizi Maden Sirketlerine Peskes Cektirmeyecegiz 498904 Ee13C194Dc89A1Db53E49825010Bb0D8
Karakoz, köylünün yeniden milletin efendisi olacağı, çiftçinin emeğinin karşılığını alacağı, üreten ve hakça bölüşen bir anlayışın hakim olacağı halkın iktidarına emin adımlarla ilerlediklerini dile getirdi.

Topraklarimizi Maden Sirketlerine Peskes Cektirmeyecegiz 498904 Ec2D4Ff0C37D3Fe33Db4B9F037A92E1A

Muhabir: EMRAH DİNÇER