Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından, Aydın Süper Amatör Lig(SAL) için fikstür kura çekimi gerçekleştirildi. ASKF hizmet binasında düzenlenen kura çekimine ASKF Başkanı Kasım Payza ve yönetimi, Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz, kulüp yöneticileri ve antrenörler katıldı. ASKF’nin gözetiminde kulüp yöneticileri ve antrenörler tarafından yapılan kura çekimi sonucunda fikstür oluşturuldu.

Sampiyon Direkt Ballanacak 504253 0Ac0353Cbfab6Fa140D11032Cc813E76


İsabeylispor, Kurtuluşspor ve Bozdoğan Belediyesi Madranspor, SAL'dan çekilirken, 14 yerine 11 takım ile tek grup hazırlandı. Sezon, 2-3 Kasım’da oynanacak maçlarla başlayacak. Grubu şampiyon olarak tamamlayacak takım, direkt olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselecek. Grubu son iki sırada bitiren takımlar ise 1. Amatör Küme’ye düşecek.
ASKF Başkanı Kasım Payza, 2024-2025 sezonunun hayırlı olmasını dileyerek, “Süper Amatör Lig’de 14 takımımız mücadele etmeye hak kazandı. Bu takımlarımızdan üçü, bazı sorunlar nedeniyle Spor İl Temsilciğimize verdikleri dilekçelerle lige katılmayacağını beyan etti. 11 takımımız var. Tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.
Futbol İl Temsilcisi Açıkgöz de, “Grupta şampiyon olan takım, direkt BAL’a çıkacak. İkinci olan takım, BAL’ın statüsüne göre BAL’da ikinci olan Aydın takımı ile baraj maçı oynayacak. Kazanırsa o da BAL’a yükselecek. Ligimiz, kasım ayının başında başlayacak ve BAL ile aynı dönemde ilk yarı bitecek. Bir ay devre arası olacak. BAL’da hafta içine maç konursa, BAL ile aynı tarihte sezon bitecek” ifadelerini kullandı. Açıkgöz, Süper Amatör Lig planmasınının önümüzdeki yıl da 14 takım ile planlanacağını sözlerine ekledi.

Sampiyon Direkt Ballanacak 504253 Ca07400E3E3764C4393Cfbfd687D8973

Nazilli'de çocuk şenliği düzenlenecek, ödüllü yarışmalar yapılacak Nazilli'de çocuk şenliği düzenlenecek, ödüllü yarışmalar yapılacak

1.HAFTA


Kura çekimi sonucunda belirlenen fikstüre göre 2-3 Kasım’da 1. Hafta maçları şu takımlar arasında oynanacak:
Sultanhisar-Aydın Büyükşehir Belediyespor
Aydınspor-Efeler Ovaeymir Spor
İncirliova Belediyespor-Çine Madranspor
Davutlar Belediyespor-Germencikspor
Işıklıspor-Kardeşköy Spor
Aydın Yıldızspor-Bay
 

Kaynak: HABER MERKEZİ