Nazilli’de dün öğle saatlerinde meydana gelen kan davasında, hesap vakti geldi. Alınan bilgiye göre 2022 yılının Eylül ayında akrabaları tarafından öldürülen Ertan Özkaya’nın cinayetinde, cinayetin baş şüphelileri olarak F.Ö ve oğlu tutuklu yargılandıktan sonra serbest bırakılmıştı. 

Zehir ticaretine elektronik kelepçeli ev hapsi Zehir ticaretine elektronik kelepçeli ev hapsi

Oğlunun intikamını almak isteyen A.C.Ö, serbest kalan öz kardeşi F.Ö’nün yıllarca peşini bırakmadı. Dün öğle saatlerinde Yeni Sanayi Mahallesi’nde F.Ö’yü yakalayan A.C.Ö, öz kardeşi ile yumruk yumruğa girdi. Kavga esnasında A.C.Ö yanında bulunan silahla kardeşi F.Ö’ye gözünü bile kırpmadan 4 el sıktı. 

Whatsapp Görsel 2025 03 25 Saat 15.24.02 3E61Aaf0

HESAP VAKTİ 

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan F.Ö’nün yoğun bakımda hayati tehlikesi devam ederken, olayın ardından teslim olan A.C.Ö polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Nazilli Adliyesi’ne getirilen A.C.Ö, basın mensuplarının “kardeşinizi vurduğunuz için pişman mısınız?” sorusuna “Ben kardeşimi vurmadım ki pişman olayım. Kendi kendine vurdu.” şeklinde cevap verdi. Mahkemeye çıkarılan A.C.Ö burada hesap verecek.

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR