Kuşadası'nın kalbi İkioklu Mahalle Şenliği'nde atıyor Kuşadası'nın kalbi İkioklu Mahalle Şenliği'nde atıyor

Kuşadasıspor yönetimi ve futbolcuları, Pazar günü oynanacak olan Kahramanmaraş Spor deplasman maçı öncesi moral yemeğinde buluştu. Kuşadası'nda Akkuş AVM No:42 restorantta düzenlenen moral yemeğinde Kuşadası Spor Kulübü Başkanı İsmet Türker ve yönetim kadrosunun yanı sıra, Teknik Direktör Bülent Ataman, antrenörler ve futbolcular hazır bulundu.

Kusadasispor Moral Yemeginde Bulustu 505374 A9Ce16Ca68E0859A424A844De6F50548

'BİRGÜN İÇİN DEĞİL HER GÜN BİRLİKTE OLMALIYIZ'

Moral yemeği çerçevesinde açıklama yapan Kuşadası Spor Kulübü Başkanı İsmet Türker, Kuşadasısporumuz yarın kısmet olursa Kahramanmaraş'ta Pazar günü yapılacak müsabaka için yola çıkacak. Özellikle bu gece takımımıza destek ve futbolcularımıza moral ve motivasyon yapmak amacıyla bir araya geldik. Kuşadasıspor kentimizin en önemli değeri. Bu değer sadece yönetime ait değil Kuşadası kentine aittir. Hiçkimsenin kuşkusu olmasın bu hafta sonu galibiyetle dönecektir. Buna inanıyoruz. Hocamıza ve takımımıza güvenimiz tam. ve26 tane yeni futbolcumuzu yanyana getirdik ve hocamıza teslim ettik. Halkımızın da bu yeni süreç kapsamında biraz sabırlı olmasını istiyoruz. Özellikle taraftarlarımızın takımımızı desteklemeleri için yönetim ile birlikte ne yapılması gerekiyorsa yapmalarını rica ediyorum. Bir gün için değil her gün için birlikte olmalıyız. Kahramanmaraş'a yarın uğurlayacağımız takımımıza şimdiden başarılar diliyorum'dedi.

Kusadasispor Moral Yemeginde Bulustu 505374 Fd7F0B6D3A0Dceab1Be0C0Ace49B7979

'FİZİKİ EKSİKLERİMİZİ GİDERDİKTEN SONRA TAKIMIN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAZ'

Teknik Direktör Bülent Ataman ise, Kahramanmaraş maçı öncesinde, kadroda, eksik ve sakat oyuncuların var olduğundan bahsederek başladığı sözlerine, ''Takımımız mağlup geldiği zaman hepimiz çok üzülüyoruz, bunun farkındayım. Futbolda mağlubiyet vardır ancak biz mağlubiyeti kabul etmiyoruz. Bizim hedefimiz playofftur. Ben çocukların hepsine çok fazla güveniyorum. Fizik olarak eksiklerimizi giderdikten sonra bu takımın önünde kimsenin duramayacağına inanıyorum'şeklinde devam etti.

Kusadasispor Moral Yemeginde Bulustu 505374 Ec61Da2Baa3C13248F73Ff2D731298E7

Muhabir: AYLİN ESER