Karacasu’da boş lahit mezar ele geçirildi Karacasu’da boş lahit mezar ele geçirildi

Aydın’ın Karacasu ilçesinde yaşayan Hasan Çetin, geçirdiği rahatsızlık sonucu geçtiğimiz nisan ayında hastaneye başvurdu. Hastanede yapılan tetkikler sonucunda Çetin’e akciğer kanseri teşhisi konuldu. Tedavilere olumlu cevap veren Çetin’in sağlığına kavuşması için doktorlar, ameliyat olması gerektiğini aileye söyledi. Ekonomik durumu iyi olmayan Çetin ailesi, 50 bin lira olan ameliyat parasını bulmak için adeta kara kara düşünüyor.

Hasan Amcayi Yasatalim Ameliyat Icin Yardim Bekliyor 500896 26B5A54A621133452425Ba62Bee87516

“YAŞAMAK İSTİYORUM”

İki çocuk babası Çetin için geçen her zaman aleyhine işliyor. Bir an önce sağlığına kavuşmak isteyen Çetin, ameliyat parasını bulunması için yardım bekliyor. Zor günler geçiren Çetin, hayırsever vatandaşlara ve yetkililere seslendi. Tek isteğinin sağlığına kavuşmak olduğunu kaydeden Çetin, “Gerekli tetkikler ve tahliller yapıldı. Sağlığıma kavuşabilmem için ameliyat olmam gerekiyor. Ancak bu ameliyat için 50 bin liraya ihtiyaç var. Benim bu parayı bulmam çok zor. Ekonomik durumum da iyi değil. Kirada oturuyorum. 40 yılın üzerinde inşaatlarda çalıştım ancak emekli de olamadım. Bu şartlar altında bu parayı bulamam. Yardım için kaymakamlığa başvurdum ve henüz bir cevap gelmedi. Ben yaşamak istiyorum. Bu anlamda sağlığıma kavuşmam için gerekli olan 50 bin liralık ameliyat parasının bulunması doğrultusunda hayırsever vatandaşlardan ve yetkililerden yardım bekliyorum.” dedi.

Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde ameliyat olacağını ifade eden Çetin, ameliyat için 10 günlük bir sürenin olduğunu söyledi. 

Kaynak: HABER MERKEZİ