Aydın’da feci olay! Toprak göçmesi can aldı
Aydın’da feci olay! Toprak göçmesi can aldı
İçeriği Görüntüle

​Karacasu-Tavas Karayolu Dereköy Mahallesi yakınlarında, baraj kenarındaki Hasan Öncü Parkı önünde tek taraflı trafik kazası meydana geldi.

​Alınan bilgiye göre, Karacasu'dan Nazilli yönüne doğru seyir halinde olan 35 TKK 44 plakalı domates yüklü kamyonet, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda virajı alamayarak geldiği yöne dönüp devrildi. Yan gelen kamyonette bulunan şoför İ.B. (24) ile 12 yaşındaki yeğeni M.B. kazadan yara almadan kurtuldu.

​Kendi imkanlarıyla araçtan çıkan sürücü ve yeğeni, olay yerine gelen sağlık ekiplerine hastaneye gitmeyi gerektirecek bir sağlık sorunlarının bulunmadığını beyan etti. Bunun üzerine ambulans olay yerinden ayrıldı.

Karacasuda Domates Yuklu Kamyonet Devrildi Biri Cocuk 2 Kisi 703147 2D4Da3

​YOLDA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

​Olay yerinde jandarma ve Emniyet bölge trafik ekipleri uzun süre güvenlik önlemi alarak trafiğin kontrollü şekilde akışını sağladı. Kazazedelerin yakınları yola saçılan domatesleri toplamak için yoğun çaba sarf etti.

​Karacasuda Domates Yuklu Kamyonet Devrildi Biri Cocuk 2 Kisi 703147 61Eb14

Yan gelen kamyonet, vatandaşların bağladığı halatın çekici marifetiyle çekilmesiyle düz hale getirilerek yoldan kenara alındı. Bu çalışma esnasında trafik akışı tamamen durduruldu. Yola düşen kazalar ve saçılan domateslerin temizlenmesinin ardından yol tamamen trafiğe açıldı.
​Kazaya karışan kamyonetin Burdur’dan yüklediği yaklaşık 2 ton domatesi Nazilli'ye götürdüğü öğrenildi.

Karacasuda Domates Yuklu Kamyonet Devrildi Biri Cocuk 2 Kisi 703147 Ed282E

​SÜRÜCÜLERDEN YOL İÇİN ÇAĞRI

​Öte yandan, özellikle her yağmur yağışında kazaların meydana geldiği belirtilen yolun sürücüler için tehlike oluşturmaya devam ettiği ifade edildi. Keskin virajın yanı sıra yapısal sorunları bulunduğu öne sürülen yol için vatandaşlar yetkililerden bir an önce önlem alınmasını talep etti.

Karacasuda Domates Yuklu Kamyonet Devrildi Biri Cocuk 2 Kisi 703147 6D3E05

Muhabir: ÖZGÜR DEDEOLUK