Aydın’ın Efeler ilçesinde, mahallesi için çalışan İmamköy Mahallesi Muhtarı Şahin Evran, mahalledeki çevre temizliği konusundaki duyarlılığıyla örnek oldu. İmamköy İlkokulu’nun etrafındaki yabani otların çoğalması üzerine harekete geçen Evran, hem çevre bilincini artırmak hem de öğrencilerin sağlığını korumak amacıyla temizlik etkinliği düzenledi.

TÜBİTAK 393 personel alacak: Son tarih 14 Ekim TÜBİTAK 393 personel alacak: Son tarih 14 Ekim

Supurgeyi Eline Alan Muhtar Ve Azalari Okulu Temizledi B10F56E2D1Cb9Bfefed24C27Ebfa2518

Muhtar Evran, eline tahrayı alarak okul çevresindeki otları biçmeye başladı. Bu sırada azaları da çim biçme makinesiyle alanı düzenledi. Çocukların eğitim aldığı bir ortamın temiz ve düzenli olması gerektiğini belirten Evran, “Çocuklarımızın sağlığı ve güvenliği için okul çevresinin temiz olması son derece önemli. Bu tür etkinlikler, hem çevremizi korumamıza hem de mahalle sakinlerimize örnek olmamıza katkı sağlıyor” dedi.

Supurgeyi Eline Alan Muhtar Ve Azalari Okulu Temizledi Bdf14A599D520Ef94C26E70C7038Ca9B

Muhtar Evran, düzenli olarak gerçekleştirecekleri temizlik çalışmalarının sadece bir seferlik olmadığını, çevre bilincini artırmak ve sürdürülebilir bir yaşam alanı oluşturmak için devam edeceğini vurgulayarak, “Bu topraklarda hep birlikte yaşadığımızı unutmamalıyız. Çevremizi temiz tutarak hem doğamıza hem de çocuklarımıza sahip çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.Mahalle sakinleri ise muhtar ve ekibine teşekkür ederken, Muhtar Evran mahallesindeki çocuklarla beraber Gölcük İlkokulu’na da giderek okulun etrafındaki çöpleri ve yol kenarında şişeleri topladı.

Supurgeyi Eline Alan Muhtar Ve Azalari Okulu Temizledi 7Fb67097Fc915B513F5997B3Da9648D4

Kaynak: HABER MERKEZİ