Didim’de MOBESE’lerle trafik denetimi yapılıyor Didim’de MOBESE’lerle trafik denetimi yapılıyor

Kan donduran olay, Nazilli’nin İsabeyli Mahallesi’ne bağlı kırsal Çobanlar Mahallesi’nde 7 Eylül Cumartesi günü meydana geldi. Alınan bilgiye göre abisiyle birlikte mahallede bulunan okulun bahçesine giden 9 yaşındaki E.A’nın yanına amcasının oğlu olduğu öğrenilen H.A (20) geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle ilk önce E.A’nın abisini daha sonra da E.A’nın kendisini darp eden H.A daha sonra küçük çocuğu da yanına alarak okuldan ayrıldı.

EVLERİNİN TUVALETİNE GÖTÜRDÜ

9 yaşındaki amcasının oğlu olan E.A’yı evlerinin bahçesindeki tuvalete götüren H.A (20), kan donduran olayı burada gerçekleştirdi. Küçük çocuğu tuvalete kilitleyerek cinsel istismarda bulunan sapık H.A, E.A’ya burada da şiddet gösterdi. Yardım çığlıklarını duyuramayan E.A, H.A’nın elini ve kolunu ısırarak kapatıldığı tuvaletten kaçmayı başarabildi.

459352966 994002045807418 8056307451333412191 N

DURUMU ANNESİNE ANLATTI

Sapık kuzeni H.A’nın elinden kurtulan 9 yaşındaki E.A, eve koşarak durumu annesine anlattı. Anlattıkları karşısında çılgına dönen anne durumu eşi T.A’ya söyledi. Apar topar 9 yaşındaki E.A ile hastanenin yolunu tutan anne baba durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Yapılan başvuru ve E.A’ya yapılan muayenenin ardından jandarma ekipleri hızlı bir şekilde Çobanlar Mahallesi’ne giderek istismarcı H.A’yı gözaltına aldı.

O SAPIK TUTUKLANDI

Gözaltına alınan H.A, yapılan kontrollerin ardından savcılığa sevk edilerek mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede ifadesi alınan istismarcı kuzen H.A tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR