AK Parti’nin kongre süreci delege seçimleriyle start alıyor. AK Parti Aydın’da hafta sonunda 2 gün boyunca delege seçimleri yapılacak. İlçe başkanlıklarında kurulacak sandıklarda partililer, her ilçede 400 delegeyi belirlemek için sandık başına gidecek. Delege seçimlerinden sonra 12 Ekim-28 Ekim tarihleri arasında 17 ilçenin kongreleri gerçekleşecek. Ardından tarihi daha sonra netleşecek olan il başkanlığı seçimi yapılacak.

Ak Partide Delege Secimleri Yapilacak 505137 Ebe9Ccad5Cdb1A1F4252Affae5Ed0202

Aydın’da tahsilat başladı: Başkan Ökmen duruma kayıtsız kalmadı Aydın’da tahsilat başladı: Başkan Ökmen duruma kayıtsız kalmadı

ÖKTEN’DEN PARTİ ÜYELERİNE DAVET

AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, partilileri delege seçimlerinde oy kullanmaya davet ettiklerini belirterek, “Kongre sürecimizin şölen havasında geçeceğine inanıyorum. Bu süreç delege seçimleriyle başlıyor. Her ilçede 400 delege ile birlikte tabii delegeler belirlenecek. Ardından ilçe kongreleri ve il kongresi yapılacak. Seçim sürecinin partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İLÇE KONGRE TARİHLERİ BELLİ OLDU

Öte yandın Aydın AK Parti’de ilçe kongre tarihleri belli oldu. AK Parti Genel Merkezi’nin onayı sonrası ilçe kongreleri başlayacak. Buna göre 12 Ekim’de Buharkent ve Bozdoğan, 13 Ekim’de Efeler, 14 Ekim Didim’de, 18 Ekim’de İncirliova ve Germencik, 19 Ekim’de Köşk ve Sultanhisar, 20 Ekim’de Çine ve Karpuzlu, 21 Ekim’de Karacasu, 25 Ekim’de Yenipazar, 26 Ekim’de Söke ve Kuşadası, 27 Ekim’de Kuyucak ve Nazilli ve 28 Ekim’de ise Koçarlı ilçe kongreleri gerçekleşecek.
 

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE