Alp, geçtiğimiz günlerde, Kuşadası Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) meclis üyesi ve grup sözcüsü Salim Tümer Apaydın'ın, kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı ve sahte hesapları işaret ettiği, 'Size bizden ekmek çıkmaz' paylaşımına sert şekilde cevap verdi.

Kuşadasıspor’a moral dopingi Kuşadasıspor’a moral dopingi

Başkan Alp, paylaşımında, 'Birilerinin beceriksizliklerini ört bas etmek adına çırpınışlarını ve gündem değiştirme çabalarını hep birlikte izliyoruz. Utanmasalar ödeyemedikleri emekçi maaşları için sorumlu olarak bizleri gösterecekler! Utanmasalar Kuşadası’nı parsel parsel siz satıyorsunuz diyecekler. Evet haklısınız!' dedi.

İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanı ve Av. Behçet Alp, Sosyal medya paylaşımında şu cümlelere yer verdi;

Kusadasi Iyi Parti Kanadindan Apaydina Sert Cevap 504864 E673226885D76Daf2F8160E616A16E4C

'5.5 yıllık başarısız ve Kuşadası’nı yaşanmaz kılan kötü yönetimin sebebi de muhalefet! Evet haklısınız! Kötü, hesapsız, savurgan yönetiminiz nedeniyle Kuşadası Belediyesini borç bataklığına sürükleyen de muhalefet! Güvercin masa, mıcır, çöp ve araç kiralama ihalelerini yapan da muhalefet! Adrese teslim imar fonksiyon değişikliklerini yapan da muhalefet! Çöpler toplanmaz, şehir kokar, trafik, otopark sorunu çözülmez, bunların sorumlusu da muhalefet! Haklısınız!

'KUŞADASI TARİHİNİN EN KARANLIK BELEDİYE YÖNETİMİ İLE KARŞI KARŞIYAYIZ'

Kuşadası tarihinin en liyakatsiz, en beceriksiz ve en karanlık belediye yönetimi ile karşı karşıya! Aydın Bozdoğan Belediyesini borç batağına sürükleyen, görev yaptığı döneme ilişkin davaları halen devam eden şahsiyet çıkmış, almış olduğu talimat ile Kuşadası Belediyesinde 6 yıldır tek bir soruşturma olmadığını ifade ediyor ve kendilerine muhalif olan herkese ayar vermeye kalkıyor!

'TÜMER APAYDIN SEN ÖNCE ARYA'YI NASIL BATIRDIN ONUN HESABINI VER'

Tümer Apaydın, sen önce Arya ’yı nasıl batırdın onun hesabını ver! Tümer Apaydın, sen önce Bozdoğan Belediye Başkanlığın döneminden devam eden kendi davalarının hesabını ver! Muhalefete muhalefet etmeyi öğretecek olan arkadaş, insanda biraz yüz olur! Biraz utanma duygusu olur! Sen bizlere muhalefet öğreteceğine çık Kuşadası’nı nasıl bu hale getirdiniz önce onun hesabını ver! Bizler dün olduğu gibi bugün de İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanlığı olarak, almış olduğumuz her bir oya sahip çıkacağız! Bu kentte yaşayan ve her gün hakkını yediğiniz binlerce insanın sorumluluğunu taşımaya ve Kuşadası halkının sesi olmaya devam edeceğiz! Yapacağınız her türlü yanlış işte dimdik karşınızda olacağız!

'YANDAŞA DEĞİL KUŞADASI HALKINA HİZMET ETMEYİ ÖĞRENİN'

Siz bizlere ayar vermek, muhalefet etmeyi öğretmek, gece gündüz trollerinizi üzerimize salmak yerine önce Belediye personellerinin maaşlarını ödeyin, Kuşadası’nın köstebek yuvasına dönmüş yollarını düzeltin, yandaşa değil, Kuşadası Halkına hizmet etmeyi öğrenin. Bu işler öyle üst perdeden atıp, tutmakla olmuyor. Bizler, sizlerden ve yönetiminizden memnun olmayan çoğunluğun sesi, temsilcileriyiz. Bizler, kalbi Kuşadası için çarpan, siyaseti rant için değil, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir kent emanet etme ve tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak amacıyla yapan cesur yürekleriz.'

Muhabir: AYLİN ESER