Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, partisinin belediyelerine sahip çıktı. CHP’li belediyelere saldırılar yapıldığını kaydeden İl Başkanı Saatçı, şu ifadeleri kullandı: “Son günlerde Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerimize yönelik iftira, karalama, yalan içerikli bir takım saldırıların yapıldığını üzülerek görüyoruz. Bu iftiraların kimi zaman, 24 saat esaslı, vatandaşlarımıza hizmet götüren belediyelerimizin çalışmasını fiilen engellemeye cüret etmeye kadar götürülmeye çalışılması da kamu düzeni adına endişe verici. Bir takım odakların belediyelerimizin önüne kadar giderek hizmeti engelleme girişimleri, kaos ve kargaşa yaratma çabaları, yaratmaya çalıştıkları hukuk dışı düzeni bir takım iftiralarla süsleme gayeleri, dün olduğu gibi bugün de yarın da sonuçsuz kalacaktır.”

Ekran Görüntüsü 2024 09 20 134624

CHP’li Özdemir’den erken seçim mesajı “Geçim yoksa seçim var” CHP’li Özdemir’den erken seçim mesajı “Geçim yoksa seçim var”

“ESKİ DÜZEN SONA ERMİŞTİR”

CHP’li Saatçı, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler hemşehrilerine daha fazla hizmet götürebilmek adına var güçleriyle çalışmaya devam edecek, belediye başkanlarıyla, yöneticileriyle, tüm kadrolarıyla hiçbir tehdide pabuç bırakmadan hukukun hakim olduğu kamu kurumları olarak kalacaklardır. Eski, çürümüş düzenin hayalini kuranlara açıkça ifade etmek gerekir ki, eski düzen sona ermiştir. Gün hizmet etmek günüdür, gün kanunları ve hukuku mutlak hakim kılmak günüdür.”
 

Kaynak: HABER MERKEZİ