Aydın Şehir Hastanesi’nde tedavi gören Erdoğdu’yu, İl Müdürü İlkay Türkoğlu ile Aydın Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Sevil Esin ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Atina’nın gözü Söke’de! : MSB’den 51’inci Tugay açıklaması
Atina’nın gözü Söke’de! : MSB’den 51’inci Tugay açıklaması
İçeriği Görüntüle

Gaziler Günü kapsamında kentte vatan uğruna fedakârlık gösteren gaziler unutulmadı. Kıbrıs Barış Harekâtı Gazisi Ümran Erdoğdu, tedavi gördüğü Aydın Şehir Hastanesi’nde ziyaret edildi. Ziyarette İl Müdürü İlkay Türkoğlu ile Aydın Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Yardımlaşma Derneği Başkanı Sevil Esin, Erdoğdu’nun yanında yer aldı. Gazinin sağlık durumu hakkında bilgi alınırken, kendisine geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Gaziler Gununde Duygulandiran Bulusma 693604 6Ada82

GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Ziyarette Ümran Erdoğdu’nun Gaziler Günü de kutlandı. Gazi Erdoğdu’ya sağlık, huzur ve afiyet dileklerinde bulunan il müdürü İlkay Türkoğlu, “Gazilerimiz; bağımsızlığımızın, vatan sevgimizin ve milletimizin ortak hafızasının yaşayan kahramanlarıdır. Onların fedakârlıkları ve emanetleri daima gönlümüzde yaşayacaktır. Kıbrıs Barış Harekâtı Gazimiz Ümran Erdoğdu’nun ve tüm kahraman gazilerimizin Gaziler Günü kutlu olsun. Kahraman gazilerimizi minnet, saygı ve şükranla anıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ