CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten’in bir basın kuruluşuna yaptığı açıklamaları değerlendirdi. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan CHP’li Saatçı, şu ifadeleri kullandı: “AKP İl Başkanı dün yaptığı açıklama ile MHP İl Başkanlığı yüzünden seçimlerini kaybettiklerini ve bunu genel merkezlerine ileterek yerel seçimlerdeki hezimetlerinden bir nebze olsun kurtulmayı düşünmüş. Aynı zaman da iktidar olarak Aydın’a gerekli yatırımları yapmadıklarını kendi ağzıyla itiraf etmiş oldu. Cumhuriyet Halk Partisi olarak yıllardır Aydın ile ilgili söylediklerimiz iktidar partisinin il başkanı tarafından teyitlendi. AKP iktidarı, şehir hastanesi, milli eğitim tarafından okulların deprem konusunda ki gecikmeleri, yatırımların gelmemesi gibi birçok hizmet gerektiren çalışmalarda Aydın’ı görmezden gelmiştir. İktidar partisinin il başkanı olarak, bizimle aynı fikirde olması ve iktidar partisinin yapamadığı hizmetleri dile getirmesi de AKP iktidarının başarısızlığını göstermektedir.”

Ökten 1280

“CUMHUR İTTİFAKI’NIN YAŞADIĞI HEZİMET, TARİHE GEÇTİ”

CHP İl Başkanı Saatçı, açıklamasına şöyle devam etti: “Cumhur İttifakı içerisindeki problemler bizi ilgilendirmez lakin tabanda halkımızın yaşadığı her zorluğun sorumlularına söyleyecek elbet sözümüz olduğu gibi halkımızın gerçek gündemini de dile getirmekten de asla vazgeçmeyiz. Yönetilemeyen Türkiye’nin faturasını halkın sırtına yükleyen anlayışın sahipleri bugün başarısızlıklarını birbirinin üstüne atmakta tabandaki halkımızın çığlıklarına kulak kapatmaktadırlar. Aydın’da Cumhur İttifakı’nın yaşadığı hezimet tarihe geçmiştir. Kentimizin her bir noktasında yaşayan, siyasi görüşü ne olursa olsun yönü adalet, hizmet ve gerçekler olan vatandaşlarımızın tercihini dar kalıplara ve birkaç acemi söylem üzerinden yok saymak tamamen iş bilmezliktir.”

Saatçi 246

Emekliler Partisi Söke'de kongre heyecanı Emekliler Partisi Söke'de kongre heyecanı

“BİZ, HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Saatçı, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Bizler toplumumuzun her kesiminden gördüğümüz teveccühü ve takdire layık olabilmek için gereksiz polemiklerden uzak durarak halkımızın yaşadığı zorluklara derman olmaya, yaşadığımız kente hizmet etmeye devam edeceğiz. Halkımızın cebindeki üç kuruşa göz dikenler, sosyal darbe ile psikolojik bir buhran yaratan iktidar ve ortağının sorumluları başka yerde aramaması gerekmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak her bir vatandaşımızın yaşadığı zorlukları her alanda her mecrada dile getiren, en yüksek sesle haykıran tek partiyiz. Tüm halkımızı, ak gözüküp karanlığa sebep olanlara, kibir kulelerinden yaşayıp halkımızı küçük görenlere karşı partimiz altında birleşmeye, yarınlarımıza ışık olmaya davet ediyorum.”

Kaynak: HABER MERKEZİ