AK Partili Başkan Sarıgöz’e bir cevap ta Süvari’den geldi AK Partili Başkan Sarıgöz’e bir cevap ta Süvari’den geldi

Aydın’ın eski beldelerinden olan Acarlar’ı hafta sonu ziyaret eden CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi. TBMM’de söz alan Aydın Milletvekili Evrim Karkaoz, Acarlar halkının elektrik ve internet sorunlarını Genel Kurul gündemine taşıdı.

ACARLAR’IN ELEKTRİK KESİNTİSİ SORUNU HÂLÂ ÇÖZÜLMEDİ

CHP’li Karakoz, konuşmasında şunları söyledi: “Daha önce Acarlar'ın elektrik kesintisi sorununu gündeme taşıyarak yetkililere seslenmiştik. Yaz sıcağında elektrik kesintilerinin hâlâ devam ettiğini gördük. Özellikle Acarlarlı hemşehrilerimiz internete erişmekte çok zorlanıyorlar. Bu sorunlarla ilgili yetkili makamlara defalarca başvurulmasına rağmen sorunları çözülebilmiş değil.”

Chpli Karakoz Acarlarin Elektrik Ve Internet Sorunu Bir An Once Cozun Tbmmye Tasidi 485455 A855080F385Dc56Acfec92C22F3E1Ef8

“HEMŞEHRİLERİMİZ ZOR DURUMDALAR”

“Bir diğer konu ise Acarlarlı hemşehrilerimiz çoğunlukla pazarcılıkla geçimlerini sağlıyorlar. Artan maliyetler ve pahalılık nedeniyle hem pazarcılar hem de pazara alışverişe gelen vatandaşlarımız çok zor durumdalar.”

İKTİDARA SESLENDİ

Karakoz, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Buradan iktidara sesleniyoruz: Vatandaşı enflasyona daha fazla ezdirmeyin, hem emeklilere hem de asgari ücretlilere hak ettikleri zamları verin, çiftçilerimizi daha çok destekleyin ve Acarlar'ın elektrik ve internet sorununu bir an önce çözün.”
 

Kaynak: HABER MERKEZİ