Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Tüzük Kurultayı'nın resmi açılışı, Ankara'da gerçekleştirildi. Kurultaya önceki dönem CHP Söke İlçe Başkanı olan kurultay delegesi Ali Kemal Özcan ve CHP’nin önemli ismi Fatih Akkentli de katıldı. Kurultayda Akkentli ve Özcan, CHP Lideri Özgür Özel ile görüşme gerçekleştirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Kurultay Delegesi Ali Kemal Özcan “Sayın Genel Başkanımız Sökeli tüm hemşerilerimize selamlarını iletti. Partimize karşı göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür etti. Söke’nin CHP’nin genel iktidarına önemli katkıları olacağını iletti.” dedi.

Aydın Valisi Canbolat, Ayşenur ailesine taziye ziyaretinde bulundu Aydın Valisi Canbolat, Ayşenur ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Akkentli Ve Ozcan Ozgur Ozel Ile Bir Araya Geldi 501572 A9Fda7Ad031037E3Fa3Fbe4Ea109C534

AKKENTLİ’DEN ÖZEL’E TEŞEKKÜR

Samimi görüşme ile ilgili oldukça heyecanlı olduğu görülen Fatih Akkentli ise “Sayın Genel Başkanımız, Ali Kemal Başkanımızı ismi ile hitap edip konuştu. Bizim için çok önemli bir konuydu. Aydın kurultay delegesini görür görmez ismi ile hitap etmesi kurultaydaki sağladığı başarının nereden geldiği çok net belli oldu. Kendimi tanıttım Söke özelinde yaşadığımız süreçlerin bir tecrübe olduğunu ifade etti. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Son derece samimi bir yaklaşımla bizleri kucakladı. CHP iktidarını bizim gibi parti neferleri sağlayacağını ifade etti. Çok mutlu olduk kurultayımızın partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ