6 yıldır bu görevi sürdüren Mehmet Akif Gencay, yaştan dolayı görevden ayrılırken bu göreve yeni gelen isim Tolga Kocabıyık oldu. Parti binasında yapılan kongreye Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, CHP Aydın Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç ve partililer katılım sağladı.

Chp Karacasu Genclikte Yeni Baskan Kocabiyik 493767 0Ea632F33B147C3B8A934940Fc0Df1F1

Karacasu’da boş lahit mezar ele geçirildi Karacasu’da boş lahit mezar ele geçirildi

Kongreden sonra bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, "Belediye Başkan Yardımcısımız Sayın Murat Büyükgümüş, Aydın CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç ve Yönetimi, İlçe Başkanımız Sayın Ali Akar, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Pınar Üvez ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte Karacasu CHP Gençlik Kolları Başkanlık Seçimine katılım sağladık. Karacasu CHP Gençlik Kolları Başkanı Tolga Kocabıyık’ı Tebrik ederim" dedi.

Chp Karacasu Genclikte Yeni Baskan Kocabiyik 493767 46C7D3A2B1Cafe140A2F84Da730642Cd

BAŞARI DİLEDİLER

Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Dinç ise, "CHP Karacasu Gençlik Kolları olağan kongremizde Gençlik Kolları İlçe Başkanı olarak seçilen Tolga Kocabıyık kardeşimizi ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Bugüne kadar bayrağı taşıyan ve başarıyla görevini devreden kıymetli kardeşim Mehmet Akif Gençay’a teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Mustafa Büyükyapıcı’ya, İlçe Başkanımız Ali Akar’a ve Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Chp Karacasu Genclikte Yeni Baskan Kocabiyik 493767 17498Ef8Ebc8526Edf3B1B3842C2E6D4

"EMANETE SAHİP ÇIKIYORUZ"

Yeni başkan Tolga Kocabıyık, "Cumhuriyet, bu toprakların her metrekaresinde cesareti örgütlemiş, manda ve himayeye dur demiş, tüm yoksulluğa ve yoksunluğa rağmen antiemperyalist savaşta var gücüyle savaşmış Anadolu halkının kazanımıdır.

Cumhuriyet Halk Partisi, bu halkın kurduğu örgütlü mücadelenin devamıdır.

Ruhu Kuvayi Milliyede, kuruluşu Sivas’ta ve kurtuluşu İzmir’in topraklarındadır.

CHP Gençlik Kolları da bu emanetin sahibidir" ifadelerini kullandı.
 

Muhabir: ÖZGÜR DEDEOLUK