CHP Kuşadası İlçe teşkilat binasında düzenlenen Kadın Kolları Başkanlığı adaylık açıklamasına CHP Kuşadası İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Dağlı, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, CHP İlçe teşkilatı ve çok sayıda partili vatandaş katılım gösterdi. Adaylık açıklamasında bulunan Emekli Beden Eğitimi Öğretmeni Bağdagül Şimşek, ‘Ben değil biz olmaya, bir değil birlik olmaya geldim. Eşitlik, Özgürlük, Adalet yürüyüşüne omuz vermeye geldim. Sevgiyi çoğaltmaya, dayanışmayı büyütmeye geldim. Kimseyi kırmamaya, kırılsam da dik durmaya geldim. Partimize üye olan olmayan her kadını kucaklamaya, onların cesaretini koca yüreklerinde yer bulmaya geldim’ dedi.

Bagdagul Simsekten Senlik Havasinda Adaylik Aciklamasi 470005 B11Abdd645A08B03C49294340Bf477Be

PARTİMİZ DEMOKRATİK BİR PARTİDİR HERKEZ ADAY OLABİLİR

Adaylık açıklamasında bir konuşma gerçekleştiren, CHP Kuşadası İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Dağlı, ‘Bizim Atatürk ve Cumhuriyet duygularımız her zaman canlıdır’ diyerek başladığı konuşmasına, ‘Bugün, burada, kadın kollarımızın aday adaylarının seçimi için hareketliyiz. 4 buçuk yıldan bu yana bu görevi yürütmekteyim. Severek, isteyerek ve her kadının yanında olmaya çalışarak görevimi yürüttüm. Bu anlamda İlçe Başkanım, Gençlik Kolları Başkanım, yönetici arkadaşlarım ve yol arkadaşlarım her daim yanımda oldunuz. Bu anlamda her birine çok teşekkür ederim. Aday olacak arkadaşlarımızın çok yoğun bir yükün altına girdiğini bilmesi gerekiyor. Partimiz demokratik bir partidir ve isteyen herkes aday olabilir. Aday olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum’ dedi.

Bagdagul Simsekten Senlik Havasinda Adaylik Aciklamasi 470005 E99772B626B81Ddda3C0420C41A53466

SİYASETTE KADIN OLARAK MÜCADELE ETMEK VATANİ BİR GÖREVDİR

Adaylık açıklaması doğrultusunda söz alan Bağdagül Şimşek ise, ‘Ben 30 yıldır devlet memurluğundan dolayı üye olamadığım partime, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda vatanına, milletine, bayrağına bağlı gençler yetiştirerek, alanlarda, meydanlarda her haksızlığa karşı çıkarak hizmet ettim. Emekli olduktan sonra eğitimli her kadının bu ülkeye borcu var sözüne dayanarak partimin saflarına katıldım. 22 yıldır ülkece içinden geçtiğimiz bu kara düzene, Cumhuriyet Halk Partisi ile son vereceğiz. Her gün 3 kadının öldürüldüğü, şiddetin, tacizin arttığı bu dönemde bir kadın olarak meydanları boş bırakmadık. Hak, hukuk, adalet, eşitlik, özgürlük arayışımızı sürdürdük. Bir kadın olarak siyasette var olmanın mücadele etmenin vatani bir görev olduğunu düşünüyorum. Bu görevimi yerine layıkı ile getirebilmek için önce gönlünüze sonra oyunuza talibim’ dedi.

Muhabir: Aylin Eser