2024-2025 sezon başında peş peşe aldığı yenilgilerin ardından deneyimli teknik adam Bülent Ataman ile yollarını ayırma kararı alan Kuşadasıspor, ligler devam ederken bir yandan da teknik adam arayışlarını hızlandırmıştı. Kuşadasıspor yönetimi bu çerçevede birçok deneyimli isimle görüşmüş ancak nihai bir sonuca ulaşamamıştı. Geçtiğimiz günlerde yapılan bir açıklama ile siyah beyazlı ekibin arayışının sona erdiği ve yine deneyimli teknik adam Bayram Sevindik ile anlaşıldığı bilgisi gelmişti. Kuşadasıspor düzenlediği basın toplantısı ile teknik adam Bayram Sevindik'i renklerine bağladığını resmen duyurdu.

AKUT Kuşadası 'Deprem Bilinçlendirme Seminerleri'ne devam ediyor AKUT Kuşadası 'Deprem Bilinçlendirme Seminerleri'ne devam ediyor

'MAÇLARI KENDİ EVİMİZDE OYNAMAYA BAŞLIYORUZ'

Konuşmasında, Kuşadasıspor'un artık maçları kendi evinde oynayacağı müjdesini de veren Başkan Türker, Kuşadası Özer Türk Stadyumu'nda gerekli çalışmaların başlatıldığını belirterek, '26 Ekim 2024 tarihinde çıkacağımız Kuşadasıspor-Düzcespor maçını Özer Türk Stadımızda oynayacağız. Uzun süredir kentimizde oynayamadığımız maç hasretimize son veriyoruz. Yine, 9 Ekim 2024 tarihinde Ziraat Türkiye Kupası erçevesinde çıkacağımız maçımız olan Kuşadasıspor-Karaköprüspor karşılaşmasını da yine kendi stadımızda oynayacağız. Burada ev sahibi olarak oynayacağımız maçların avantajını yine Bursa'da çıkacağımız karşılaşmada alacağımızı düşünüyorum' dedi.

Kusadasisporda Bayram Sevindik Donemi Resmen Basladi 512876 439Cf394335Dc3E7E2066018429Ea8Fe

'KADIN VE ÇOCUKLARA MAÇ BİLETLERİ ÜCRETSİZ'

Özer Türk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmalarda, tribüne rakip taraftar alınmayacağı duyumlarına da açıklık getiren Türker, 'Bu şartlar altında rakip taraftarı alamayacağımız doğru. Bizim stadımızın sahip olduğu fiziki koşullarımız, iki taraftarın da girişine ve güvenlik tedbiri alınmasına uygun olmadığı için sunulan maddeyi kabul ettik. Önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan ilçe güvenlik toplantısında çıkacak sonuç ile de durum netlik kazanacak. Futbol taraftarla güzeldir. Taraftarın gelmesi kente hareketin yanı sıra berekette getirir. Bilet satışı olur ve kulübe gelir de elde edilir bu sayede. Bu noktada bilet fiyatlarına da açıklık getirmek istiyorum. Sadece kadın ve çocuk taraftarlarımıza biletlerimiz ücretsiz olacak ama bunun dışında kesinlikle ücretsiz olmayacak biletlerimiz. Cüzi bir rakam belirleyerek taraftarımızı stadımızda ağırlayacağız' dedi.

Kusadasisporda Bayram Sevindik Donemi Resmen Basladi 512876 5760C4A0Ef7Df5A8D581656Dc7217774

'BAŞKAN TÜRKER İSTİFA SÖYLENTİLERİNE SON NOKTAYI KOYDU'

Geçtiğimiz günlerde, siyah beyazlı ekibin ard arda aldığı yenilgilerin ardından, takımda istifaların gerçekleşmesi ve kendisinin de istifa edeceği yönünde çıkan haberlere de cevap veren Başkan Türker, '2 Ağustos 2024 tarihinde Kuşadası Spor Kulübü'nün kongresinde yönetime talip oldum. O günden bu güne elimizden gelen tüm çabayı göstermeye çalışıyoruz. 90 yıllık çınarımıza sahip çıkan en önemli değerlerden bir tanesi, kentimizin büyük değeri olan Kuşadamızın Belediye Başkanı Ömer Günel'dir. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Kendisinin desteği ile bu noktalara kadar geldik. Pazartesi günü kendisi ile yaptığım görüşmede, bana, 'Başkanım lütfen görevinize devam edin. Ben sonuna kadar yanınızdayım' dedi. Başkan Günel'in yanımda olmadığını hissettiğim gün ben bu görevi bırakırım. Yönetimdeki arkadaşlarım ve ben bu kulüp için her şeyi yapmaya hazırız. Bunun yanı sıra bu bayrağı en iyi şekilde teslim edebileceğimiz bir arkadaşımız çıktığı takdirde de yarın teslim etmeye de hazırım. Kuşadasıspor'un sahipsiz kalmasına gönlümüz asla razı olmaz. Kulübümüzün her zaman yanında olacağız ve dağılmasına asla izin vermeyeceğiz 'dedi.

Kusadasisporda Bayram Sevindik Donemi Resmen Basladi 512876 2Eed78Faca4583Cb7E3Ea34Cd0D02A69

'UMARIM KURTARICI İSİM BAYRAM HOCAMIZ OLUR'

Basın toplantısında konuşan Kuşadası Spor Kulübü Başkanı İsmet Türker, Teknik adam Bülent Ataman ile 14 Ekim 2024 tarihinde sözleşmelerini feshettiklerini belirterek, 'Kulübümüzün yeni teknik direktörü Bayram Sevindik hocamızı kamuoyuna tanıştırmak için bir araya geldik. Hocamızla şu an için 1 yıllık sözleşme imzaladık. Beklediğimiz başarıların gelmesini istiyoruz. Hocamız 40 yıldır aktif olarak futbolun içinde olan bir isim ve bu noktada umarız zor geçen bugünlerimiz için kurtarıcı insan olur. Hocamıza aramıza hoşgeldiniz diyerek hem kendim hem de yönetimimiz adına bir kez daha teşekkür ediyorum' dedi.

TEKNİK ADAM BAYRAM SEVİNDİK, 'KENDİME VE TAKIMIMA ÇOK FAZLA GÜVENİYORUM'

Toplantıda konuşan yeni teknik adam Bayram Sevindik ise, 40 yılı aşkın süredir futbolun içerisinde olduğunu belirterek, 'Futbol oynarken 18 yaşında antrenörlüğe başladım. 26 yıldır da profesyonel olarak bu görevimi sürdürüyorum. Yardımcı antrenör olarak görev yaparken de tecrübe kazanıyorsunuz. Ligin bütün kategorilerinde çalıştığım için deneyim konusunda çok iyi noktalara geldiğime de inanıyorum. Benim geldiğim bu görevde bir çekincem yok. Takımıma da çok fazla güveniyorum. Zor bir sürece geldik bunun farkındayım. Bu süreci çok az bir zaiyatla atlatıp, alabildiğimiz puanları aldığımız sürece zaten bu takım ileriki süreçte çok rahat bir şekilde istediği puanlara erişecektir' dedi.

Kusadasisporda Bayram Sevindik Donemi Resmen Basladi 512876 3F9A7B0C0Df1403Bd0C93A4E7A3214C4

'FUTBOLCULAR YETERSİZ DÜŞÜNCESİNE KATILMIYORUM'

Takımın aldığı yenilgiler neticesinde, siyah beyazlı ekibin futbolcularının yetersiz oluşu kapsamında gündeme gelen haberlere de cevap veren Sevindik, ayrıca,'Ben bu konuya katılmıyorum. Futbolcuların geçmişlerine hakimim ve her birini yakından izledim. Oyuncu profilimize baktığınız zaman genç ve tecrübeli oyuncuların harmanlandığını görüyoruz. Son maçlardan aldığımız negatif sonuçların ardından, oyuncularımızın tek sıkıntısı mental çöküştü. Bu noktada da, son 5 maçta alınan kötü sonuçların en son maçımıza da yansıması kaçınılmaz oldu. Futbolcularımızdaki bu mental çöküşü yok etmek için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Çocuklar bize inandı ve güvendiler. Oynadığımız son maçta yıkılmadan sahada mücadele ettik. İnanıyorum ki zaman içerisinde her şey çok daha güzel olacak' dedi.

Muhabir: AYLİN ESER