Aydın’da 2015 yılında kurulan Aydın Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği(AY-SİAD), ‘Birlik içinde güçlü yarınlara’ sloganı ile hizmet yolculuğuna devam ediyor. Fırat Barışık başkanlığındaki dernek yönetimi, üye odaklı çalışmaları ile fark oluşturuyor. Dernek üyeleri ile Aydın’ın ekonomisi ve istihdamına ciddi anlamda katkı sunan Başkan Barışık ve yönetimi; devlet kurumları, belediyeler ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliğini önemseyip, örnek projelere imza atıyor. Derneklerini, girdikleri her ortamda en iyi şekilde temsil eden Başkan Barışık ve yönetimi, iş insanlarını düzenli olarak ziyaret etmelerinin karşılığını da yeni üyelerle alıyor.

A 493809 2B98F40Fa5895Be572B5A50F8B2B507F

İŞ BİRLİĞİNE ÖNEM VERİYORLAR

Yeni üye kayıtları ile güçlenmeye devam eden AY-SİAD’ta Başkan Barışık, Aydın’a hizmet etmekten onur ve gurur duyduklarını söyledi. Barışık, “2015 yılında kurulan derneğimiz, ‘Birlik içinde güçlü yarınlara’ sloganı ile başarıyla faaliyetlerine devam ediyor. Önceliğimiz kentimizin ekonomisine, istihdamına katkı sunmak. Bu anlamda dernek olarak devlet kurumlarımız, belediyelerimiz, meslek odalarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla iş birliğini önemsiyoruz. Bu iş birliği sayesinde bugüne kadar çok güzel projelere imza atmamızın yanı sıra üyelerimizin sorunlarına da çözüm olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerimiz, düzenlediğimiz etkinlik ve yaptığımız ziyaretlerle kentimizin en aktif derneklerinden birisiyiz” dedi.

Söke’de Gaziler Günü’nde pilav hayrı Söke’de Gaziler Günü’nde pilav hayrı

A 493809 3Ad0F003F84Ad38C7027Cc58D8Afb9Be

ÜYE SAYISI ARTIYOR

Yaptıkları başarılı çalışmaların karşılığını, yeni üye kayıtları ile almaya devam ettiklerini dile getiren Barışık, “Üye odaklı çalışıyoruz. Bu anlamda kendi üyelerimizi belli aralıklarla iş yerlerinde ziyaret edip, varsa sorun ve taleplerini dinliyoruz. Kendi üyelerimizin yanı sıra başarılı iş insanlarını da ziyaret ediyoruz. Sahada fedakarca yaptığımız çalışmaların karşılığını da yeni üyelerle alıyoruz. Derneğimizin şu andaki üye sayısı 80. Yeni üyelerle güçlenmeyi sürdürüyoruz. Üye kaydında aradığımız çeşitli kriterler var. Bu kriterlerden önceliğimiz ise vatanını, milletini, kentini sevmesi, ticaretini düzgün yapması ve birlikte çalışmaya uygun olmasıdır. Ayrıca ayrım yapmadan her sektörden iş insanları, derneğimize üye olabilir” ifadelerini kullandı. Barışık, üyelerinin kendi aralarında ticaret yapmalarını da sağlayarak, güçlenmelerine katkı sunduklarını sözlerine ekledi.
 

Muhabir: EMRAH DİNÇER