Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş ve Yönetim Kurulu üyeleri Serhat Cengiz Alltour’un Türkiye operasyonlarını yöneten Libero Tour Sahibi Yaman Eroğlu, Ege Bölge Müdürü Orhan Kangül, Alltour yetkililerinden Batı-Kuzey Bölge Müdürü Bettina Fenzlein, Kuzey Bölge Müdürü Yannick Umlauf, Türkiye Kontrat Müdürü Aynur Derin ile Laur Hotel Genel Müdürü Ferhat Aydın'ın ev sahipliğinde bir araya geldi.

Alman Tur Operatoru Alltoura Bagli Acenteler Didimdeydi 483059 Ffb6C10850348D8E8Ce2Cc1E9Abd32D6

Alltour yetkilileri ve acente temsilcilerine hoş geldiniz diyen Oda Başkanı Erbaş, İlçedeki turizm yatırımlarına ve turizm potansiyeline dikkati çekerek Tarihi ve doğal güzelliklerine atıf yaparak Kültür ve Turizm Bakanlığının projesinden bahsetti. Didim’in Ülke turizminin yükselen bir değeri olduğunun altını çizerek Almanların Didim’e duyduğu ilgiye sık sık şahit olduklarını vurgulayan Erbaş, bilgilendirme gezisine katılan acentalara Didim Ticaret Odasının hazırladığı hediyeleri takdim etti.

Batı-Kuzey Bölge Müdürü Bettins Fenzlein firma olarak Türkiye turizmine çok önem verdikleri ve bu bağlamda Didim'e odaklandıklarını belirtti.

Didim Meclisi “İç Anadolu belediyeler birliğine” üye seçimi yaptı Didim Meclisi “İç Anadolu belediyeler birliğine” üye seçimi yaptı

Alman Tur Operatoru Alltoura Bagli Acenteler Didimdeydi 483059 87F2E680B7D546338Cac2105Ec566Ba7

Kaynak: HABER MERKEZİ