S.S. 27 nolu Söke-Akyeniköy-Akbük Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi (Akbük Birlik), Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Akbük garajında gerçekleştirilen genel kurul toplantısında tüm gündem maddeleri oy birliği ile kabul edilirken, mevcut başkan Barış Şam üyelerin desteğini alarak dördüncü dönem tekrar başkan seçildi. Başkan Şam, tüm üyelere vermiş oldukları destekten ve hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Didim Altınkum’daki Vakıflara ait tesis için ihaleye çıkıldı Didim Altınkum’daki Vakıflara ait tesis için ihaleye çıkıldı

Didimli Oda Baskani Sama Kooperatif Uyelerinden Tam Destek 483494 82Edf0E05Dc8Ff23B4116D13Fa383Eeb

S.S. 27 nolu Söke-Akyeniköy-Akbük Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi (Akbük Birlik) Başkanı Barış Şam, aynı anda Söke, Didim, Bozbük ve Toki hattında hizmet verdiklerini belirterek, “1986 yılında kurulan Akbük Birlik kooperatifimiz, Ege’nin önemli turizm merkezlerinden Didim’in Akbük Mahallesi’nde 38 yıldır hizmet veriyor. Akbük-Söke, Akbük-Didim, Akbük-Bozbük ve Didim-Toki seferlerimizi, güvenli ve dakik bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. Huzur ve konforu ön planda tutarak 39 araçla hizmet sunmaktayız” dedi.

Başkan Şam, “Her 20 dakikada bir Akbük’ten hareket eden araçlarımız Fevzipaşa, Denizköy ve Uslu güzergahını takip ederek Didim'e ulaşıyor. Güzergahlardaki seyahat süremiz Didim'e en fazla 45 dakika, Söke'ye ise bir saattir. Tüm misafirlerimiz bizlere 0256 856 41 81 numaralı telefondan ulaşabilirler” ifadesini kullandı.

Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN