Didim Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu yapıldı. Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısına CHP'li Celallettin Erol ve AK Partili Muammer Aktaş mazeretli olarak katılmadı. Meclise ek gündem maddesi olarak kadro ihdası maddesi eklendi.

Didim Meclisi Ic Anadolu Belediyeler Birligine Uye Secimi Yapti 483813 Bb2Ec00B48B39677E642E548Db56Cbf1

Gündemin ilk maddesinde İç Anadolu Belediyeler Birliği’ne 3 asil 3 yedek üye seçimi yapıldı. Yapılan açık oylama sonucunda CHP'li Zülfikar Sivrioğlu, Caner İnceoğlu ve Ali Rıza Şen oy çokluğuyla asil üye seçildi. Gündemin ikinci maddesinde ise Belediye Başkanı Hatice Gençay’a belediye ile kurumlar arasında “Protokol” imzalama konusu oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin üçüncü maddesi olan “Şemsiye ve Şezlong Tarifeleri” konulu yazısı görüşüldü. Ücretsiz olarak sunulan hizmetle ilgili olarak madde plan ve bütçe komisyonuna sevk edildi.

“BAŞKAN GENÇAY TOPLANTIYI BAŞKAN VEKİLİNE DEVRETTİ”

Belediye başkanı Hatice Gençay başka bir toplantıya katılacağı için meclis toplantısı başkanlığını meclis başkan vekili Aydan Aşık Turgutlu bıraktı. Gündemin dördüncü maddesi olan “Deniz Yıldızları Gündüz Bakımevi ve Kreşi” konulu yazısı görüşülerek, plan ve bütçe komisyonuna sevk edildi.

Didim Meclisi Ic Anadolu Belediyeler Birligine Uye Secimi Yapti 483813 434Bb954582Fb27Ac6D8C274C65Fbf13

Gündemin beşinci maddesi olan “Otopark Ücreti Belirlenmesi” konulu yazısı görüşülerek, plan ve bütçe komisyonuna sevk edildi. Gündemin altıncı maddesi olan “Cumhuriyet Mahallesi 1304 ada 2, 3 ve 4 parseller ile 1851 ada 5 ve 15 parseller uygulama imar planı itirazı” konulu yazısı görüşülerek, imar komisyonuna sevk edildi. Gündemin yedinci maddesi olan “Fiyat tarifesi” konulu yazısı görüşülerek, plan ve bütçe komisyonuna sevk edildi.

DTO Kalite yönetimi ve müşteri memnuniyeti denetimini tamamladı DTO Kalite yönetimi ve müşteri memnuniyeti denetimini tamamladı

“TAŞINMAZ SATIŞLARI “

Gündemin 8.,9.,10. ve 11. maddeleri olan “Taşınmaz satışı” konulu yazısı görüşülerek, plan ve bütçe komisyonu ile hukuk komisyonuna sevk edildi.
Meclise ek gündem maddesi olarak eklenen kadro ihdası ise oy birliğiyle kabul edildi. Komisyona sevk edilen gündem maddeleri görüşülmek üzere 5 Temmuz Cuma günü saat 15.00'a ertelendi.

Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN