AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Umut Tuncer, Aydın’da ziyaretlerine devam ediyor. Bu ziyaretler kapsamında Nazilli’de Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret gerçekleştirdi. Umut Tuncer’e ziyaretlerinde AK Parti İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, belediye meclis üyeleri ve ilçe teşkilatı yalnız bırakmadı.

TUNCER’DEN DEĞİŞİM İMASI

Teşkilatlarda değişim ve tazelenme mesajı veren Umut Tuncer, “31 Mart’ta arzu etmediğimiz bir netice aldık. Yalnızca Aydın’da değil tüm Türkiye’de ortaya çıkan bir sonuç. AK Parti çeyrek asra yaklaşan kurumsal hafızasıyla yıpranacak bir siyasi hareket değil. Bu anlamda neleri nasıl yürütmemiz gerektiği, Türkiye’nin 1 numaralı siyasi hareketi olarak neler yapmamız gerektiğiyle ilgili süreci Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başlattı. Teşkilat içi bir toplantıyla, tazelenerek yeniden dinamik bir şekilde sahaya basacak”

Ak Parti Mkyk Uyesi Umut Tuncer Cerciogluna Yuklendi Ak Parti Degisim Imasi Yapti 486482 955492C1Ce7Aebbc51B58Af1D23Ea515

Nazilli, Didim, Çine, Kuyucak, Kuşadası dikkat: Yarın o saatlerde elektrikler kesilecek Nazilli, Didim, Çine, Kuyucak, Kuşadası dikkat: Yarın o saatlerde elektrikler kesilecek

“KONGRE SÜRECİNİ İŞARET ETTİ”

Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten’in değişimine ilişkin soruya Umut Tuncer, “Cumhurbaşkanımız çok defa ifade etti. Sandıktan gelen mesajı iyi okuduk. O kabiliyette bir siyasi hareketiz. Bu bağlamda AK Parti’de tazelenme noktasında Cumhurbaşkanımız ifade ettiği gibi kongreleri işaret ettiği bir süreç tecelli olacak. Aydın İl Başkanımız üzerinden değil, tazelenmesi gereken il, ilçe başkanlıklarımız, MKYK, MYK üyelerimiz, bakanlıklarımız varsa bunun için kongre sürecini işaret etti” dedi.

“SEÇMEN TAKDİRİNE SAYGI DUYACAĞIZ”

Büyükşehir Belediyesi’nin performansı hiç iyi değil diyen AK Partili Umut Tuncer, “Sandıktan çıkan sonuçtan ders çıkarttık. Aydın’a dair hayallerimiz, beklentilerimiz, gelmesi gerektiğine inandığımız bir vizyonumuz var. Büyükşehir Belediyesi’nin ödevlerini yerine getirmediğini, eksik noksan bıraktığın ifade ettik. Bunu her defasında yüksek sesle söyleyecek iradeye sahibiz. Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin çalışmalarını detaylı bir şekilde takip ediyoruz. Yerelde muhalefetiz. Seçmene doğru zamanda doğru bilgiyi anlatmaya devam edeceğiz. Seçmen takdirine saygı duyacağız. Umarım bizi de yanıltırlar. Büyükşehir Belediyesi’nin Aydın’a yaşattığı travmatik yönetim tarzını yaşatmadığı bir yönetim anlayışını benimserler. Övülecek bir husus ortaya çıkarsa takdir de ederiz. Ortalama bir vatandaşın takdirine göre Büyükşehir Belediyesi’nin performansı hiç iyi değil.”

Ak Parti Mkyk Uyesi Umut Tuncer Cerciogluna Yuklendi Ak Parti Degisim Imasi Yapti 486482 492D5Cf1D9D3Ca60D93Ea747688Ce9A4

“MÜJDELER GELECEĞİNE İNANIYORUM”

Stadyum Aydın’a borcumuz diyen Tuncer, “Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Adnan Menderes Stadyumu’nu da en kısa zamanda yeniden yapmak için milletvekillerimiz çalışıyor. Doğrudan vekillerimizin ilgi alanında olan bir konu stadyumlar kamu yatırımları açısından vekillerimiz konuyu hassas bir şekilde takip ediyorlar. Ürettikleri çalışmalara vakıfım. Stadyum konusunda hassas bir çalışma yürütülüyor. Şehir hastanesi, otoyol, adliye konularında vekillerimiz sık, disiplinli bir şekilde bakanlıklarla temas halindeler. Yakın zamanda müjdeler geleceğine inanıyorum. Muğla da bizim şehrimiz ancak Aydın’a pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Stadyum Aydın’a borcumuz” ifadelerine yer verdi.

“ERTUĞRUL BEY SİYASİ SÖYLEM ÜRETME YERİNE SORUNLARA ODAKLANSIN”

AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik’in geçen yağmurdan sonra yaptığı açıklamanın popülist siyaset olduğunu belirterek, “Ertuğrul bey önce gitsin ASKİ Genel Müdürü'nün Aydın’da 2 bin yıl önceki antik kentlerin kanalizasyon sistemlerini gözden geçirmesini istesin. Aydın’da kanalizasyon sorunlarını masaya yatıracaksak başta Didim ve Kuşadası gibi tatil bölgeleri olmak üzere konuşacak çok şey var. Arıtma tesislerimizdeki eksikleri anlatmaya başladığımızda ASKİ yetkililerinin yüzünün kızarması gerekir. Biz doğru aklı bularak el birliğiyle memleketi daha iyi pozisyona getirmekle sorumluyuz. Ertuğrul Bey, siyasal söylem üretme çabasına değil işini doğru yapma, kanalizasyon ve arıtma sorunundan kurtarmaya odaklansın” dedi.

Ak Parti Mkyk Uyesi Umut Tuncer Cerciogluna Yuklendi Ak Parti Degisim Imasi Yapti 486482 3B55439Abcbf52E485Cc01D746Be3440

“ERTUĞRUL BEY’İN ARAMASI GEREKEN NOKTA ASKİ KURUMU”

AK Parti İlçe Başkanı Volkan Beyazıt ise Başkan Tetik’in açıklamasıyla ilgili, “ASKİ’nin yapması gereken ancak 10 yıldır yapılmayan hizmet Kürşat Engin Özcan tarafından yapıldı. Bizim dönemimizde belediye başkanımız, kendi gayretleri ve iktidardan aldığı destekle bu işe çözüm üretmeye çalıştı. Görev ve sorumluluğunda değil. ASKİ yokmuş gibi bir açıklama yapıyor Ertuğrul Bey. Bu çok yanlış bir şey. Orada ilk defa su dolumu olmuyor 10 yıldır ASKİ varken de oluyordu. Adama sorarlar 10 yıldır sen neredesin?. Ertuğrul Bey’in araması gereken nokta ASKİ kurumu” dedi.

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR