Olay, dün saat 17.00 sıralarında Hacıfeyzullah Mahallesi'nde meydana geldi. Eren Dildöken, bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandığı Nebahat Yükçü'nün evine geldi. Burada taraflar arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında evde bulunan pompalı tüfeği alan Eren Dildöken, Yükçü'yü göğsünden vurup kaçtı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Nebahat Yükçü'nün hayatını kaybettiğini belirledi. Boşandıktan sonra da eski eşinden şiddet gördüğü belirtilen Yükçü'nün cenazesi, Kuşadası Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Olayın ardından kaçan Eren Dildöken, dün akşam saatlerinde yakalandı. Emniyete götürülen Dildöken, bugün geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Söke cezaevine gönderildi.

Kuşadası Hanım Camii'nde düzenlenen cenaze törenine ailesi ve yakınları katılırken, anne Yeşim Yüzlü, 'kollarımı ve kanatlarımı kırdılar' diyerek isyan etti. Kuşadası Belediyesi itfaiyesinden emekli Hasan Yükçü, 'Adalet nerede diye' isyan etti.

'SESİMİZİ KİMSEYE DUYURAMADIK'

Acılı baba Hasan Yükçü kızının tabutu başında yaptığı açıklamada, 'Biz bunu Cumhuriyet Başsavcısı'na kadar çıktık. Jandarmay, komutanlara kadar çıktık. Hiçbiri ilgilenmedi. Biz birşey yapamayız denildi. Çarşamba'nın gelişi Salı'dan bellidir.Biz bunları kalkıp ne kadar ifade ettiysek sesimizi duyuramadık. Kızım sonunda öldürüldü, şimdi nerde bu adalet? Nerede buranın Cumhuriyet Başsavcısı, Savcısı, Hakimi. Neden bu çocuk içeri alınmadı.48 tane dosyası var.Bu çocuk için kimler kimler şikayette bulunuyor, cezaevine alınmıyor. Sonunda kızımın başını yedi. Kız çocuğumu sonunda öldürdü. Ona destek olan polisler var. Biri bekçi ve diğeri polis. Ne zaman şikayet olsa polis kalkıp kendisini arayıp,'Eren senin hakkında şikayet var, evden kaç deyip evden kaçırtıyor. Ve bunların da isimlerini vereceğim. Bunların isimlerini de ifşa edeceğim'dedi.

Diyanet İşleri Başkanından Ayşenur’un ailesine taziye ziyareti Diyanet İşleri Başkanından Ayşenur’un ailesine taziye ziyareti


Nebahat Yükçü'nün cenazesinin ikindi namazına müteakip Adalızade Mezarlığı'na gözyaşları içinde defnedildi.

Muhabir: AYLİN ESER