Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta yer alan Sökespor'da 42 yaşındaki Mustafa Şen, bu sezonun ilk iki haftasında ortaya koyduğu performansla büyülüyor. İlk iki haftada 3 gol atan tecrübeli oyuncu, Sökespor'a büyük katkı sağladı.

42 Yasindaki Mustafa Sen Sokeyi Ucuruyor 512012 9797C75D3A6Fb7A9Dfe6D3C71364F245

TAKDİR TOPLUYOR

Takımının bu sezon kaydettiği 3 golü de atan Mustafa Şen, takımını 6 puanla zirveye taşıyarak galibiyetlerin mimarı oldu. Kuyucakspor ve Yatağanspor ile zirveyi paylaşan Sökespor’da Mustafa Şen’in ortaya koyduğu performans, taraflı tarafsız herkesin beğenisi topladı.

Kardeş şehri Shönebeck’in gençleri Söke’de Kardeş şehri Shönebeck’in gençleri Söke’de

TAKIMIN EN ÖNEMLİ KOZU OLDU

Aynı zamanda takım kaptanı olan Mustafa Şen, futbol için ileri yaşına rağmen ortaya koyduğu mücadelesiyle de gençlere örnek oluyor. Beyefendi kişiliğiyle de takdir toplayan Mustafa Şen’in sahadaki mücadelesiyle önümüzdeki haftalarda da takımının en büyük gücü kozu olacak. Tecrübeli oyuncu kariyerinde sırasıyla Bandırmaspor, Başkent Şafak, Balıkesirspor, Yeni Malatyaspor, Aydınspor 1923, Menemen FK, Bucaspor 1928, Şanlıurfaspor, Çankaya SK ve Davutlar Belediyespor formalarını giydi.

Kaynak: SPOR SERVİSİ