Başrollerinde Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç’in yer aldığı Zamanın Kapıları dizisi büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu nedenle birçok kişi Zamanın Kapıları dizi konusu nedir sorusuna cevap arıyor. Yakın zamanda izleyiciyle buluşacak dizi Zamanın Kapıları hakkında merak edilenleri yanıtladık!

Zamanın Kapıları Dizi Konusu Nedir?

Zamanın Kapıları izleyicisini bir zaman yolculuğuna çıkarmaya hazırlanıyor. Zamanın Kapılarında hayatını bilgisayarlara adayan Sinan ile ülkenin en zengin iş insanlarından birinin kızı olan Nevra’nın hikayesine tanık olacağız.

Sinan, insanlarla iletişimi iyi olmayan, fakat bilgisayar dünyasında tam anlamıyla bir deha olan bir bireydir. Ve hayatı, Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından birinin kızı Nevra ile beklenmedik bir şekilde kesişir. İkili arasında bir arkadaşlık gelişir. Bu arkadaşlıkla beraber sırlar ortaya çıkmaya başlar. 

Nevra ve Sinan, köklerine doğru birlikte yolculuk yaparken, beklenmedik olayların içinde kendilerini bulurlar. Yaşamak zorunda oldukları yüzleşmeler aşkla beraber birçok felaketi de beraberinde getirecektir. 

Dizinin yapımcılığını daha önce Yasak Elma, Sadakatsiz ve Bizim Hikaye gibi başarılı projelere imza atan Med Yapım üstleniyor. Zamanın Kapıları dizi konusu nedir cevaplandırdıktan sonra diğer detaylara göz atalım…

Zamanin Kapilari Dizi Konusu 7

Zamanın Kapıları Uyarlama Mı?

Heyecanla beklenen yeni dizi Zamanın Kapıları dizi konusu nedir sorusunun ardından, yapımın uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. Zamanın Kapıları dizisi Ayşe Övür’ün Zamanın Kapıları İstanbul’un Öteki Yüzü adlı romanından uyarlandı. Dizinin senaristliğini ise sevilen oyuncu Büşra Cebe üstleniyor.

Zamanın Kapıları Dizi Oyuncuları Kim?

Zamanın Kapıları dizi konusundan sonra şüphesiz en çok oyuncular merak ediliyor. Zamanın Kapıları Dizi kadrosunun geniş olduğunu söyleyebiliriz. 

Zamanın Kapıları oyuncu kadrosu aşağıdaki gibidir:

  • Birkan Sokullu
  • Esra Bilgiç
  • Cem Bender
  • Erkan Can
  • İbrahim Selim
  • Alper Saldıran
  • Selen Uçer
  • Elçin Afacan
  • Naz Çağla Irmak
  • Engin Yüksel
  • Enes Külahçı
  • Elçin Zehra İrem

Zamanın Kapıları dizisinin başrollerini ayrıntılı şekilde inceleyelim…

Zamanin Kapilari Dizi Konusu 5

Birkan Sokullu Kimdir? 

Zamanın Kapıları dizisinde başrollerden biri olarak gördüğümüz yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ortaokul ve lise yıllarında basketbol oynamıştır. Aynı zamanda mankenlik yapan ünlü oyuncu 2003 yılında, Best Model of Turkey yarışmasında üçüncü olmuştur. 

Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü'nü tamamlamıştır. Sokullu oyunculuğa harçlığını çıkarmak için başlamış fakat oynadığı film ve dizilerle tecrübe kazanarak bu konuda eğitimli ve kabiliyetli olmasının etkisiyle bu günlere gelmiştir. 

Zamanin Kapilari Dizi Konusu 1

Esra Bilgiç Kimdir?

Genç oyuncu, 14 Ekim 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İki çocuklu bir ailenin büyük çocuğudur. Tiyatro ile tanışması sekiz yaşındayken Mamak Belediyesi’nin kurslarında çocuk oyunları oynamasıyla olmuştur. 

On yaşında Keman çalmaya başlamıştır. 2011 senesinde ise Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümüne kabul edilmiştir. 2014 yılında ilk projesi olan “Diriliş Ertuğrul” ile oyunculuğa adım atmıştır. Yer aldığı dizilerde kendinden bahsettirmeyi başarmıştır. 

Erkan Can Kimdir?

Usta Oyuncu Erkan Can 1 Kasım 1958 yılında Bursa’da doğdu. Oyunculuk hayatına 1975’te Bursa Devlet Tiyatrosu’nda başladı. 1985’te ise İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne girdi; 1990’da mezun olduktan sonra 1991-1992 sezonunda Bakırköy Belediye Tiyatrosu'nda rol aldı.

1992 yılında dönemin en sevilen dizileri arasında yer alan Mahallenin Muhtarları’nda Temel karakterini canlandırdı ve televizyona adım atmış oldu. Sayısız dizi ve filmde yer alan Erkan Can Türkiye’nin emekçi oyuncuları arasında yer almaktadır.

Zamanin Kapilari Dizi Konusu 6

Zamanın Kapıları Dizisi Hangi Platformda?

Bein Medya’nın sahibi olduğu yeni nesil içerik platformu TOD TV’de birçok kaliteli dizi ve film bulunuyor. Zamanın Kapıları dizisi de yeni nesil içerik platformu TOD TV’de yayın hayatına başlayacak.

Zamanın Kapıları Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Lansmanı yapılan ve birçok kişi tarafından merakla beklenen Zamanın Kapıları dizisinin ne zaman yayınlanacağına dair bir açıklama henüz yapılmadı. 2024 yılı içerisinde izleyicisiyle kavuşması bekleniyor. 

Zamanın Kapıları dizi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir,  hangi platformda yayınlanacak sorularını sizler için yanıtladık.

Muhabir: Ömer ARAZ