Ayşenur'un mezarından Müslüman dünyasına bir not Ayşenur'un mezarından Müslüman dünyasına bir not

Zafer Partisi Nazilli İlçe Başkanı Tolunay Turgut Esmer, yaptığı yazılı açıklamada ilçe olarak partiden toplu olarak istifa ettiklerini açıkladı. Başkan Esmer, istifa gerekçesi olarak merkezi yönetim tarafından alınan kararlar, partinin ilkelerine uygun hareket etmelerini engellediğini gösterdi. Başkan Esmer kararlarının ayrıntılarını Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenleyecekleri basın toplantısında açıklayacaklarını ifade etti.

Zafer Partisi Nazillide Deprem Toplu Istifa Ettiler 501738 E5B0572Dff05Fdd49500De4519D52F4A

“UYGUN HAREKET ETMEMİZİ ENGELLEDİLER”

Tek seçilmiş başkan ve yönetim kurulu olduklarını ifade eden Zafer Partisi Nazilli İlçe Başkanı Tolunay Turgut Esmer, yaptığı yazılı açıklamada, “Zafer Partisi Nazilli İlçe Başkanlığı olarak, partimiz içerisinde uzun süredir devam eden ve çözüm bulamadığımız sorunlar karşısında toplu istifa kararı almış bulunuyoruz. Aydın genelinde partimizin kurumsallaşması adına tek seçilmiş başkan ve yönetim kurulu olmamıza rağmen, merkezi yönetim tarafından alınan kararlar, partimizin ilkelerine uygun hareket etmemizi engellemiştir.”

Zafer Partisi Nazillide Deprem Toplu Istifa Ettiler 501738 B466Dd69E0Ff0C0B10Bd4120Bf21Be58

“SADECE PARTİMİZİN ÇIKARLARI İÇİN MÜCADELE ETTİK”

Başkan Esmer açıklamasının devamında, “Genel Başkanımız Ümit Özdağ’a, Aydın İl Başkanlığı’na atanan kişi hakkında yaptığımız itirazlar dikkate alınmamış ve hükümete yakın olduğu bilinen bu atama karşısında sessiz kalınmıştır. Bizler, Nazilli İlçe Başkanlığı olarak, hiçbir maddi destek almadan, sadece partimizin çıkarları için mücadele ettik. Ancak, Aydın’da seçilmiş tek başkan ve yönetim kurulu olmamıza rağmen, karşılaştığımız tutum, görevimizi sürdürmemizi imkansız hale getirmiştir” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ