İzmir'in Bayraklı ilçesinde yol verme kavgasında 4 yerinden bıçaklanan 22 yaşındaki sürücü hastanede tedaviye alındı. Olaydan sonra kaçan 4 şüpheli polisin takibiyle yakalandı. Kavga anları ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay 4 Ocak gecesi ilçeye bağlı Fuat Edip Baksı Mahallesi 1629 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, trafikte yol verme yüzünden sürücü M.H. ile diğer araçtaki 4 kişi arasında tartışma çıktı. Çıkan olayda araçtan inen 4 kişi M.H.'nin üzerine yürüdü. M.H. vücuduna aldığı 4 bıçak darbesiyle yaralandı. Saldırganlar ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı M.H., ambulansla Bayraklı Şehir Hastanesine sevk edildi. Kaçan şüphelileri yakalamak için polis ekiplerince çalışma başlatıldı. Güvenlik kameraları incelemesi ve saha çalışması sonucu A.C.F. (22), İ.Z.(19), M.Y. (25) ve E.Y. (22) kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.
Yaralı M.H.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Yol kavgasında kan aktı: 22 yaşındaki genç 4 yerinden bıçaklandı
Yol verme kavgasında 4 yerinden bıçaklanan 22 yaşındaki sürücü hastanede tedaviye alındı. Olaydan sonra kaçan 4 şüpheli polisin takibiyle yakalandı. Kavga anları ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Yorumlar
Trend Haberler
1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi belli oldu! Banka banka güncel kazanç tablosu
200 bin kilometreyi aşsa da pes etmiyorlar: İşte en sağlam 5 dizel motor
1 milyon TL’nin aylık getirisi değişti: Banka banka yeni mevduat faizleri
Karacasu'da 2 yaşındaki bebek sulama göletine düştü: Ekiplerden 2 saatlik hayat mücadelesi
Karacasu’ya iniş yapan iki helikopter merak konusu oldu: Vatandaşlar maç izler gibi izledi
Nazilli'de ortalık savaş alanına döndü; 2 ağır yaralı
Aydın'da mirasçılar aranıyor! Başvuru olmazsa miras devlete kalacak
500 bin TL’nin 32 günlük getirisi belli oldu: Banka banka mevduat kazancı
Aydın'da veliler ayaklandı: Duruma tepki gösterdiler
Karacasu'da feci kaza: 1 ölü ,2 yaralı
Resmi İlanlar





